Cine este Victor Șuiu, bărbatul cu care s-a afișat Andreea Bălan în Dubai. Cei doi apar în ipostaze romantice

Cine este Victor Șuiu, bărbatul cu care s-a afișat Andreea Bălan în Dubai. În ultima vreme, artista este în centrul atenției, după ce a tot apărut în compania unor bărbați celebri. Recent, s-a afișat cu un domn misterios, iar toată lumea se întreabă cine este.

24 mai 2023, 15:58

Cine este Victor Șuiu, bărbatul cu care s-a afișat Andreea Bălan în Dubai. Cei doi s-au întâlnit pentru a filma un videoclip, însă fanii sunt extrem de curioși, deoarece bărbatul nu este prezent în showbizul autohton.

Citește și: Andreea Bălan, atac dur la adresa lui Cheloo! Ce i-a transmis artista rapperului român: „Ce faci tu în juriu poate să facă și o surdomută!”

Cine este Victor Șuiu, bărbatul cu care s-a afișat Andreea Bălan în Dubai

Victor Șuiu este protagonist în noul videoclip al Andreei Bălan. Artista a mers chiar în Dubai pentru a filma videoclipul melodiei și a ales un bărbat atrăgător. În videoclip, cei doi apar în ipostaze romantice și sunt îmbrăcați provocator. Melodia este una de dragoste, iar artista și modelul s-au filmat în timp ce se țineau de mână, iar el la un moment dat îi pune un inel pe deget.

Victor Șuiu este un român care s-a stabilit de mai mulți ani în Dubai, Emiratele Arabe Unite. El este originar din Fălești, un oraș din Moldova și activează de mai mulți ani în modelling.

În anul 2017, Victor Șuiu a primit locul al III-lea la concursul de frumusețe Dubai Man of the World „International Men’s Pageant”. Mai mult decât atât, are foarte multe campanii de care se ocupă, dar mai pozează și pentru brand-uri cunoscute din străinătate.

Andreea Bălan e dispusă să apeleze la mamă surogat

Andreea Bălan, 38 de ani, a ajuns într-un moment al vieții, când a dobândit foarte multă încredere în forțele proprii și este recunoscătoare pentru fiecare moment. Vedeta este o mamă extrem de dedicată celor două fiice, Ella și Clara, din mariajul cu George Burcea. Venirea pe lume a celei de-a doua fetițe a fost deosebit de dificilă pentru Andreea Bălan, care a suferit un stop-cardiac, ce i-ar fi putut curma viața. Recent, Andreea Bălan a dezvăluit că i-ar plăcea să mai aibă un copil, însă doar prin mamă-surogat.

Pot să mai fac copii doar cu o mamă surogat, da aș putea să mai fac. Tehnologia din ziua de azi ne permite, cu fertilizare în vitro. Cu mamă surogat aș putea și mi-aș dori.”, mărturisit Andreea Bălan la podcastul „Vorba lui Jorge”.