Cine este viitoarea soacră a lui Iancu Sterp. Mama Geta și cuscra ei s-au cunoscut și au făcut poze împreună

Mama Geta a cunoscut-o pe cea care urmează să îi fie soacră fiului ei, Iancu. El și Denisa Coțolan sunt împreună de câteva luni.

10 oct. 2022, 14:58
Cine este viitoarea soacră a lui Iancu Sterp. Mama Geta și cuscra ei s-au cunoscut și au făcut poze împreună

La câteva zile după ce a declarat că e gata să-l însoare pe Iancu, mama Geta a făcut cunoștință cu viitoarea cuscră, iar acestea par să se înțeleagă foarte bine. Cele două au postat și o fotografie împreună.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan sunt împreună de câteva luni bune și de curând au anunțat că au dus relația la următorul  nivel. Cei doi tineri s-au mutat împreună și par mai fericiți ca niciodată, semn că aceștia se pregătesc să își întemeieze o familie.

Și mama Geta pare nerăbdătoare să îmbrace din nou rochia de soacră mare, aceasta postând pe instagram o fotografie alături de cuscră. „Cuscra mea”, a scris ea în dreptul imaginii cu mama Denisei.

Citește și: Cum arătau Culiță Sterp și iubita sa în urmă cu 13 ani, când erau colegi la liceu. Artistul o plăcea încă de atunci, dar ea nu-l băga în seamă

Și Iancu pare să aibă planuri de căsătorie, acesta declarând că e pregătit să renunțe la burlăcie pentru iubita lui, Denisa: „Am dus-o acasă pe Denisa și se înțelege și cu mama și cu Geta, de acum Geta își ia zborul de acasă, dar spre surprinderea mea e ok, se înțelege bine cu mama. Nu mă gândeam vreodată în viața asta că o femeie se poate înțelege bine cu mama.

Mama Geta e mai dificilă, dar a simțit-o că e ce trebuie, că e o fată cuminte, frumoasă, pentru mine și atunci dacă eu sunt fericit, nu are de să nu fie și ea. Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța. Sănătoși să fim și calculați, că e foarte important să avem înțelegere. Dacă nu e înțelegere între oameni, lucrurile o iau razna”, a declarat Iancu Sterp.

Citește și: Iancu Sterp, dezvăluire în premieră despre iubita lui: „Tot mă întreabă lumea de tine”. Mama Geta este topită după potenţiala noră