Iancu Sterp, dezvăluire în premieră despre iubita lui: „Tot mă întreabă lumea de tine”. Mama Geta este topită după potenţiala noră

Iancu Sterp este în culmea fericirii de când şi-a găsit sufletul-pereche. Pe Denisa nu ai cum să nu o îndrăgeşti, aşa că a fost foarte bine primită în familia artsitului.

14 sept. 2022, 12:32
Iancu Sterp, dezvăluire în premieră despre iubita lui: „Tot mă întreabă lumea de tine”. Mama Geta este topită după potenţiala noră

Iancu Sterp trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui. Fanii au fost dornici să afle mai multe detalii despre relaţia artistului, dar acesta a fost destul de discret până acum.

Într-un vlog recent, Iancu a surprins-o puţin pe Denisa, dar le-a promis urmăritorilor că, în curând, va face o filmare împreună cu iubita lui în care vor dezvălui cum s-au cunoscut. Singura precizare pe care a făcut-o referitor la acest subiect este că s-au cunoscut în perioada liceului.

M-ați întrebat foarte mulți când o să fac un vlog cu fata asta misterioasă de pe rețele de socializare. Nu facem astăzi vlog, că e la volan, nu vreau să o distrag foarte tare. Ne întoarcem de la București. Denisa a fost șoferul meu. Știți voi că femeile nu conduc așa bine în general, Denisa conduce mai bine decât mine și mulți bărbați. Tot mă întreabă lumea de tine, o să facem un vlog împreună, dar la timpul potrivit”, a spus Iancu Sterp, în vlog-ul său de pe YouTube.

Citeste si Iancu Sterp are o nouă iubită. Prima imagine cu cei doi îndrăgostiţi

Mama Geta o adoră pe Denisa

Mama Geta o adoră pe noua cucerire a fiului cel mic şi nu ratează nicio ocazie să comenteze la fotografiile în care apare potenţiala noră. În urmă cu aproape o lună, când Denisa și-a serbat ziua, mama Geta a reacționat imediat la o poză cu Denisa postată de Iancu pe reţelele sociale. Femeia a comentat: „La mulți ani, Denisa! Ești o fată foarte frumoasă!„.

Mama Geta i-a spus fiului său cel mic, cu o altă ocazie, că nu îşi doreşte de la el altceva decât să-i facă şase nepoţi.

Citeste si Gestul făcut de Culiţă Sterp pentru o bătrână. Internauţii au rămas fără cuvinte: „Era pe marginea drumului”

Fanii pe pe rețelele de socializare au fost de părere că Denisa și Iancu se potrivesc foarte bine.

La mulți ani fericiți! Fericire pentru voi, sunteți superbi împreună!”, “Bravo, Iancu! Foarte faină este!”, “Foarte frumoși, vă stă super împreună! O fată frumoasă cu totul, naturală, i se citește și bunătatea pe față!”, au scris urmăritorii lui Iancu Sterp.