Noi percheziții în cazul fraților Tate. Procurorii au descins la locuința iubitei lui Tristan și la cea a unui prieten, patron de videochat

Noi percheziții de amploare în dosarul fraților milionari Tristan și Andrew Tate. Mascații au descins la un prieten al milionarilor britanici, patronul unei firme de videochat. Este vorba despre Vlad Obu. De asemenea, se fac percheziții la locuința mamei copilului lui Tristan Tate, dar și la o locuință a milionarilor britanici în Prahova.

12 ian. 2023, 09:02
Noi percheziții în cazul fraților Tate. Procurorii au descins la locuința iubitei lui Tristan și la cea a unui prieten, patron de videochat

Procurorii DIICOT au descins joi în șapte locații din București, Ilfov și Prahova. Descinderile au loc tot în legătură cu dosarul fraților Tate.

”În această dimineață, procurorii DIICOT – Structura Centrală, în continuarea cercetărilor în cauza privind săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, pun în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului București și a județelor Ilfov și Prahova.

Activitățile judiciare sunt realizate împreună cu polițiști din cadrul BCCO București și SCCO Ilfov.”, a transmis DIICOT.

Procurorii fac perchiziții la un prieten al fraților Tristan și Andrew Tate. Este vorba despre Vlad Obu, patronul unei firme de videochat.

O altă percheziție are loc la locuința iubitei lui Tristan Tate, cea cu care are o fetiță, potrivit România TV.

Citește și: Averea fraţilor Tate rămâne sub sechestru. Lista maşinilor de lux ridicate de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT au descins și la vila fraților Tate din Comarnic, județul Prahova.

Între timp, Andrew și Tristan au fost vizitați în arest de consulul Marii Britanii la București și de șeful departamentului economic al Ambasadei.

De asemenea, sexy polițista arestată în dosarul fraților Tate a ieșit din închisoare. Luana Alexandra Radu a fost dusă sub escortă la un cimitir din Sectorul 2 unde a avut loc inmormântarea unei rude.

Citește și: Fosta polițistă care îi ajuta pe frații Tate, prima declarație: „Suntem nevinovați. E un dosar fabricat din străinătate”

Frații Tate se află în arest de pe 29 decembrie, fiind acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Oamenii legii au ridicat din vila lor din Voluntari mai multe probe, iar clădirea în care ar fi fost ținute captive tinerele racolate s-ar afla în centrul comunității, în apropierea sediului de poliție.

Citește și: Ce meserie a avut Tristan Tate, înainte de a deveni proxenet. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a recunoscut

Alături de frații Tristan și Andrew Tate au fost arestate și două tinere românce, dintre care una a fost polițistă. Este vorba despre Luana Alexandra Radu și Georgiana Naghel.

Citește și: EXCLUSIV Avocatul fraţilor Tate neagă că ar fi încercat să-i scape de arest pe clienţii săi prin invocarea calităţii de taţi: „Nu au fost de acord să aducem în faţa instanţei elemente familiale, de natură a impresiona”