Cine este ziarista care a rămas gravidă cu Ion Ţiriac. Are cu 30 de ani mai puţin: „Am avut momente dificile, chiar foarte dificile!”

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogaţi români, iar viaţa sa intimă este la fel de spectaculoasă ca şi afacerile care l-au făcut miliardar. Acesta s-a iubit cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume, iar unele dintre ele l-au făcut tată!

18 sept. 2023, 08:28
Cine este ziarista care a rămas gravidă cu Ion Ţiriac. Are cu 30 de ani mai puţin: „Am avut momente dificile, chiar foarte dificile!”
Cine este ziarista care a rămas gravidă cu Ion Ţiriac. Are cu 30 de ani mai puţin: "Am avut momente dificile, chiar foarte dificile!"

Cine este ziarista care a rămas gravidă cu Ion Ţiriac. Una dintre primele cuceriri ale lui Ion Țiriac a fost handbalista Erika Braedt, cu care s-a căsătorit în 1963. Aceasta l-ar fi înșelat pe fostul tenismen cu celebrul regizorul şi actor Sergiu Nicolaescu. Ulterior, miliardarul a avut o relaţie cu fostul Mikkette von Issenberg, un fotomodel de origine americană care a pozat pentru branduri și reviste celebre ca Vogue, Marie Claire sau Elle, aceasta dăîruind-ui primul copil, în 1976, pe Ion Alexandru Țiriac. Nici această relaţie n-a durat foarte mult, iar Ion Ţiriac a trăit din 1984 până în 1992 alături de Heather MacLachalan,, după care a cunoscut-o pe Sophie Ayad, o ziaristă din Egipt.

Citeşte şi: Sophie Ayad, mare dragoste din viața lui Ion Țiriac, visează la comoara pe care i-a lăsat-o miliardarului. Ce a postat aceasta pe rețelele de socializare

Sophie Ayad i-a dăruit alţi doi copii, pe Ioana Natalia și Mihai Karim, dar nici această relaţie nu a funcţionat. „Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei”, a declarat Sophie Ayad, confrom Libertatea.

Citeşte şi: Ion Ţiriac, dezvăluirea la care nimeni nu se gândea. Miliardarul a vorbit despre religia sa: nu este nici ortodox, nici catolic!

Sophie Ayad are 53 de ani și locuiește în Miami, alături de Ioana și Karim. Ea este cu 30 de ani mai tânără şi  lucra pentru revista Bunte când l-a cucerit pe miliardar. Este născută în Germania, dar are origini franceze şi egiptene.