Cine-i ia locul lui Klaus Iohannis la Sibiu. O femeie are cele mai mari şanse să fie primar

Scaunul de primar de la Sibiu va reveni tot unui german. De data aceasta este vorba despre o femeie, Astrid Fodor, de la Forumul Democrat al Germanilor din România şi totodată viceprimar al Sibiului. De altfel, Klaus Iohannis a lăsat-o interimar la conducerea Primăriei în perioada campaniei pentru prezidenţiale.

18 nov. 2014, 09:39
Cine-i ia locul lui Klaus Iohannis la Sibiu. O femeie are cele mai mari şanse să fie primar

Alegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte al României a lăsat vacant postul de primar al Sibiului, care, după toate probabilităţile, va reveni tot unui cetăţean cu origini germane.

Dezvăluirile au fost făcute chiar de Klaus Iohannis, care a spus: „Sunt convins că sibienii îşi vor alege viitorul primar. Sau primariţă„. Declaraţia lui Iohannis poate fi indiciul că ACL Sibiu o va susţine pentru postul de primar al Sibiului pe Astrid Fodor, actualul viceprimar.

Citeşte şi Ce înseamnă Klaus Werner Iohannis? Un profesor din Oradea a tradus numele preşedintelui

Decizia ar fi una oarecum surprinzătoare, având în vedere că Fodor nu este membru PNL, ci reprezintă Forumul Democrat al Germanilor din România. Celălalt viceprimar, Virgil Popa, este preşedintele organizaţiei municipale a PNL.

Citeşte şi Povestea de iubire dintre Carmen şi Klaus Iohannis. Cum s-au cunoscut cei doi VIDEO