Unde petrece Dan Negru sărbătorile de Paște. Prezentatorul TV își învață copiii să se bucure de vacanțe

De Paște, în fiecare an, Dan Negru obișnuiește să plece la Ierusalim. De această dată însă, prezentatorul TV a ales să meargă la munte împreună cu familia lui.

03 mai 2024, 14:51

De Paște, în fiecare an, Dan Negru obișnuiește să plece la Ierusalim. De această dată însă, prezentatorul TV a ales să meargă la munte împreună cu familia lui. Prezentatorul TV se află zilele acestea în Apuseni și se bucură din plin de aerul curat și de compania celor mai importante persoane din viața lui.

Citește și: Ce planuri au Valentina Pelinel și Cristi Borcea de Paște. De obicei, stăm acasă. De data asta, însă…”

„De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea. E singura dată în an când mâncarea e făcută de toate trei. De anul trecut li s-a alăturat și Dara, fetița mea așa că toate 4 stau în bucătărie de Paște pregătind bunătăți. E tradiția pe care vreau să o ducem mai departe. Am fost de 11 ori în Ierusalim dar mi-e teamă că n-o să mai ajung degrabă acolo. Ultima dată am fost anul trecut chiar de Paște. Mă bucur că am prins Învierea la Ierusalim cel puțin o dată în viață. Săptămâna trecută am avut o serie de conferințe cu Părintele Necula și cu Părintele Vasile în România și Moldova și ne-am promis unul altuia că vom fi primii vizitatori ai Ierusalimului când pacea se va întoarce acolo”.

Cu această ocazie, Dan Negru a vorbit pe rețelele de socializare despre bucuria vacanțelor trăite de copiii lui.

„Încerc să-i învăț pe copiii mei bucuria vacanțelor. De azi se deschide seria știrilor despre turiști nemulțumiți. De la 1 Mai apar știrile astea și vor fi breaking news până spre toamnă. Turiști supărați pe avioane, pe cazări, pe restaurante. Generația mea a fost mereu nemulțumită, la fel au fost părințII noștri și acu’ ne urmează copiii, bombănitori și ei. Ne lipsește educația bucuriei! Japonezii învață în școală despre „ikigai”. Așa numesc ei „motivul pentru care să te trezești dimineața”. Fericirea poate să fie învățată! Bucurați-vă de viață! Nu mai căutați bucuria departe când ea e aproape!”, a spus moderatorul TV.

Citește și: Cum a descoperit Vlăduța Lupău că e însărcinată pentru a doua oară. „Nu am avut curajul neapărat…”