Cine o consolează pe Cristina Cioran după despărțirea de Alex Dobrescu: ”Am decis, în viața asta, să nu mă mai leg de nimic!”

Cristina Cioran a trecut în ultimul timp printr-o serie de evenimente nefericite. Despărțirea de tatăl fetiței a marcat-o vizibil, însă este pregătită să redeschidă un nou capitol și pare mai optimistă ca niciodată.

01 dec. 2022, 09:54
Cine o consolează pe Cristina Cioran după despărțirea de Alex Dobrescu: ”Am decis, în viața asta, să nu mă mai leg de nimic!”

Cristina Cioran a trecut în ultimul timp printr-o serie de evenimente nefericite. O despărțire nu este niciodată un lucru peste care să treci ușor, iar acest lucru l-a înțeles și Cristina Cioran. De dragul fetiței sale a decis să meargă înainte și să găsească puterea să lupte.

Cine îi este alături Cristinei Cioran după despărțirea de Alex Dobrescu

Recent aceasta s-a despărțit de tătăl fetiței, Alex Dobrescu. Dacă bărbatul a ales să își refacă viața, Crsitina Ciorana a hotărât să se axeze pe creșterea fetiței.

”Cu tatăl ei nu a mers… din păcate… Poate că e mai bine așa.Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit. Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Dar asta este. Sunt tristă că a recurs la anumite televiziuni ca să-mi atragă atenția și mă întristează că nu s-a gândit dincolo de propria persoană. Mi-aș dori să aibă o relație cu Ema, dacă își dorește. Mi-aș dori să ne respecte. Atât”, a delcarat aceasta pentru viva.ro.

Faptul că în momentul de față își crește singură fetița nu este deloc ușor pentru ea. Se poate considera însă norocoasă și asta pentru că profită și de ajutorul mamei sale, care nu o lasă la greu în aceste momente nu tocmai ușoare.

”Mă ajută mama acum, stă la mine o perioadă, a simțit că ceva e în neregulă. Eu am încercat să o protejez, să nu-i spun, dar… Pentru o perioadă, până ne reglăm un pic, în locul unde suntem, secret pentru unele persoane, va sta cu mine”, a mai spus aceasta.

Citește și : Ce a pățit Theo Rose după ce un fan i-a cerut un autograf: „Am ieșit afară, că-mi venea să vomit, iar la ușă era un băiat”

Cristina Cioran îi vorbește foarte frumos fiicei sale despre tătăl ei și asta pentru că își dorește ca aceasta să aibă o relație frumoasă cu acesta și să nu simtă niciun fel de tensiune.

Relația mea cu Dumnezeu e foarte bună! Poate ar trebui să-mi amintesc mai des să mulțumesc pentru ce am și să mulțumesc pentru faptul că suntem sănătoase și că suntem aici. Eu nu cred în întâmplări, așadar, după ce voi reuși să trec de această perioadă, voi înțelege de ce. Despre tatăl Emei nu voi vorbi decât în sens pozitiv, pentru că Ema trebuie să-și iubească și să-și respecte părinții, indiferent dacă iubirea dintre ei a dispărut, la un moment dat. Nu e vina copiilor, și aceștia nu trebuie să simtă disensiunile dintre părinți! Mi-ar plăcea să rămânem prieteni, să mai râdem cum râdeam. Atât. De această dată am decis, cu inima strânsă, că nu voi mai lăsa să treacă ani ca să pot spune: ajunge! Și asta pentru că Ema are nevoie de pace, liniște și bucurie”, a mai completat aceasta.

Citește și: Raluka se iubește cu un bărbat mai mare cu 22 de ani decât ea. Cine este milionarul misterios care i-a furat inima

După eșecul relației cu Alex Dobrescu, Cristia Cioran vrea să o aibă aproape doar pe feița ei, Emma. Mai mult, aceasta mai spune că este foarte fericită în momentul de față.

”Am decis, în viața asta, să nu mă mai leg de nimic! Așadar, singura de care nu vreau să mă despart, pentru o lungă perioadă, de acum încolo, este Ema. Nimic nu contează în viața reală decât sănătatea și dragostea. Acum sunt fericită și împlinită, le am pe amândouă. Știu că suntem multe femei care trecem prin momente grele, dar alături de copiii noștri ne întărim și ne ridicăm la fiecare lovitură! Doar o femeie care trece printr-o experiență traumatică poate înțelege și empatiza”, a mai spus aceasta.