Raluka se iubește cu un bărbat mai mare cu 22 de ani decât ea. Cine este milionarul misterios care i-a furat inima

Raluka se iubește cu un bărbat mai mare cu 22 de ani decât ea. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, care se bucură de o comunitate numeroasă pe rețelele de socializare, însă fanii știu puține lucruri despre viața ei privată.

01 dec. 2022, 08:28
Raluka se iubește cu un bărbat mai mare cu 22 de ani decât ea. Cine este milionarul misterios care i-a furat inima
Raluka și-a întâlnit dragostea în Mexic, într-un resort de lux

Raluka se iubește cu un bărbat mai mare cu 22 de ani decât ea. Puțini știu faptul că artista și-a întâlnit dragostea în Mexic, într-un resort de lux, deținut de Guy Kouris, iubitul său actual. Acolo, vedeta a petrecut câteva săptămâni bune, însă, la un moment dat s-a întors în țară.

Citește și: Raluka, secretul siluetei de invidiat. Alimentul la care a renunţat de mulţi ani: „Nu mai suport nici mirosul”

Raluka se iubește cu un bărbat mai mare cu 22 de ani decât ea

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, deși discreția este la cote maxime. Bărbatul nu avea pagină de Instagram, însă și-a făcut cont, ca să îi urmărească activiatea iubitei sale. Cu toate că Raluka ar vrea ca relația să avanseze, bărbatul se pare că nu și-ar dori aceleași lucruri. Ar fi destul de rezervat în ceea ce privește întemeierea unei familii căci a mai trecut prin așa ceva, potrivit Cancan.ro.

Însă, milionarul i-a propus să se mute acolo sau măcar să facă în așa fel încât să meargă la el mai des. Raluka n-ar fi fost atât de încântată. Căci nu ar vrea nici în ruptul capului să renunțe la cariera pe care o are în România pentru a se muta în Mexic.

Cântăreața așteaptă ca partenerul său să vină țara noastră chiar în luna decembrie. Ar urma să petreacă o lună împreună aici, iar mai apoi, în ianuarie, să meargă într-o vacanță în Thailanda.

Raluka, în pragul depresiei din cauza unei afecțiuni

Raluka a suferit enorm din cauza acneei și a fost la un pas de depresie. În ciuda tuturor acestor probleme extrem de grave, artista nu s-a ferit să vorbească public despre suferințele cauzate de afecțiune.

Am avut și momente în care nu m-am prezentat la anumite evenimente din acest motiv. Pe stradă am ieșit întotdeauna. Când te confrunți cu problema pe care ai impresia că nu o poate rezolva nimeni, ajungi destul de ușor la depresie. Pentru că alergi la toți doctorii și iei toate tratamentele posibile.

Am avut perioade foarte dificile în care mă izolam până se mai remediau problemele. Și perioade în care mă resemnam cu ideea că așa voi fi toată viața. Am avut norocul să întâlnesc omul potrivit. Și să mă vindec într-un procent destul de mare încât să nu mai intervină frustrările”, a mărturisit Raluka, potrivit EGO.ro.

Cu toate că este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară,  Raluka nu a scăpat de bullying. Artista a trebuit să se suporte și remarcile răutăciase ale unora la adresa aspectului ei.

Din păcate, bullyingul nu ocolește pe nimeni, indiferent de statut, rasă, meserie și așa mai departe. De foarte multe ori oamenii care fac asta o fac dintr-o nevoie de comparație. Așa că am învățat să nu mai iau în seamă. Și îi sfătuiesc pe toți să înțeleagă că atunci când nu stai să critici pe toată lumea, viața ta devine mai ușoară și mai frumoasă”, a mai declarat artista.