Cine o va înlocui pe Corina Chiriac la emisiunea „Opriţi timpul”, de la Naţional TV? Mirela Vaida, printre favorite

Corina Chiriac, în vârstă de 70 de ani, a dezvăluitfaptul că renunță la colaborarea cu Național TV pentru a se dedica mai mult activităților sale artistice, având pentru moment în lucru lansarea unui volum autobiografic.

RomaniaTV.net
26 mai 2020, 07:16
Cine o va înlocui pe Corina Chiriac la emisiunea „Opriţi timpul”, de la Naţional TV? Mirela Vaida, printre favorite

Pe listă, în locul ei, se află nume importante din showbiz-ul atohton, printre care și Mirela Vaida, motorul de audiență al postului Antena 1.

Potrivit unor surse din televiziune, citate de Click, este vorba despre două soliste, Diana Matei, în vârstă de 38 de ani, din Taraful Cleante, fiind deja familiarizată cu formatul show-ului, ca invitat permanent, dar și artista Theo Rose, în vârstă de 22 de ani, pe care publicul o știe de la ”Bravo, ai Stil”, de la Kanal D. Cele două vor da probe, iar aleasa va începe filmările în această vară, pentru noi ediții ale emisiunii ”Opriți timpul”.

Citeşte şi: Cui are de gând Corina Chiriac să-i lase averea. „Banii pe care îi primesc din concerte îi….”

Din culisele acestei producții tv de succes, s-a aflat că favorite ar mai fi fost, în ultima vreme și alte două artiste de top și cu experiență în producții de succes. Este vorba despre Mirela Vaida de la Acces Direct (Antena 1) și actriță la Teatrul de revistă ”Constantin Tănase”, dar și despre Maria Buză, cea care a colaborat, preț de câteva ediții, cu emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Corina Chiriac părăseşte Naţional TV după 12 ani

Corina Chiriac a încheiat contractul cu Național TV, unde a prezentat emisiunea de divertisment ”Opriți timpul!”, vreme de 12 ani. Vestea este confirmată chiar de celebra artistă, care mărturiseşte motivele pentru care a luat această decizie, dar şi planurile de viitor.

Da, este adevărat că nu voi mai prezenta emisiunea „Opriți timpul!” de la Național TV, după 12 ani petrecuți acolo. Le mulțumesc tuturor colaboratorilor cu care am lucrat și vă spun că am alte planuri profesionale. Vestea bună, neoficială, este că în aceste două luni și jumătate mi-am reorg

Ştiu şi șefii de la Național TV, voiam să mă retrag după Anul Nou. Pentru că din când în când trebuie să mai pui punct și virgulă sau punct. Am onorat tot ce am avut de onorat și m-am epuizat profesional. În momentul în care un artist nu mai vine cu ceva nou în fața fanilor sai, cariera lui intra în derivă. Trebuie să vin cu ceva nou.

Nu există un plan de a colabora cu o altă televiziune. Da, am colaborat cu TVR la emisiunea „Deschide poarta soarelui” și m-a onorat această invitație, eu sunt produsul TVR-ului acum 50 de ani.

Îmi scriu amintirile într-o viitoare carte și asta îmi mănâncă tot timpul, mă consumă emoțional. Vreau să retrăiesc perioadele prin care am trăit în ultimii ani. Sunt amintiri importante. Că să fiu mai exactă, trebuie să retrăiesc totul, 70 de ani de viață și 50 de carieră. Mi-am evocat părinții, aveam nevoie de o perioadă de odihnă„, a declarat Corina Chiriac pentru Click.ro.