Cine pleacă acasă cu marele premiu de la Survivor România All Stars 2024. Singurul concurent care a câștigat toate probele de până acum

Survivor România All Stars, difuzat de ProTV, abia a început, dar există deja o mare favorită la cîștigarea premiului de 100.000 de euro.

28 ian. 2024, 09:23
Cine pleacă acasă cu marele premiu de la Survivor România All Stars 2024. Singurul concurent care a câștigat toate probele de până acum
Câștigător Survivor România All Stars 2024

În noaptea de joi spre vineri, s-a încheiat a doua săptămână Survivor All Stars, iar clasamentul este unul clar. Iată cum arată clasamentul după primele două săptămâni din competiție.

Citește și: Câți bani a primit Elena Ionescu de la Pro TV, după patriciparea la Survivor România All Stars 2024. Vedeta a stat în Dominicană doar 14 zile

O singurp concurentă, respectiv Maria Chițu din tabăra Războinicilor, are eficacitate 100%, câștigând până acum toate cele opt probe în care a intrat. La polul opus se află trei Faimoși: Elena Marin, Jorge și Roxana Nemeș, care au pierdut până acum toate duelurile.

Va câștoga Maria Chițu marele premiu de la Survivor România All Stars? Are toate șansele, având în vedere că sezonul actual este unul disputat exclusiv pe plan sportiv, neexistând voturile subiective ale telespectatorilor, așa cum se întâmpla în anii precedenți, potrivit gandul.ro.

Acuzații la adresa ProTV după eliminarea Elenei Ionescu de la Survivor

Eliminarea Elenei Ionescu de la Survivor All Stars s-a lăsat cu acuzații dure la adresa ProTV. După eliminarea Andreei Tonciu din competiție, tabăra Faimoșilor a mai rămas fără un concurent. Plecarea Elenei din show, în urma duelului cu Roxana Nemeș, a dus la un val de critici la adresa organizatorilor competiției.

Citește și: Momente desprinse din filmele de groază la Survivor All Stars! O concurentă a fost la un pas să rămână fără un ochi: „Am vrut să fac pe interesanta”

Pe pagina oficială de Facebook a show-ului, telespectatorii și-au exprimat indignarea la adresa producătorilor, după eliminarea câștigătoareo sezonului 1.

Motivul: majoritatea dintre ei consideră duelul de eliminare – în urma căruia Elena a fost eliminată de Roxana Nemeș – de o dificultate scăzută, totalmente nespecifică jocului Survivor.

„În ritmul acesta și cu finaluri de grădiniță, scoateți toți concurenții buni. Se mai uită cineva la televizor să vadă melcii și pe cei cu 0% eficacitate? Asta este proba de eliminare? Trebuie dat traseu și final, și pe viață, nu ca să pici de pe bara sau să plimbi o minge, gata, ai luat trofeul. Rușine producției!”, a comentat cineva.

„Mai urmează să vedem cine croșetează mai repede sau cine scrie mai repede „Luceafărul”. Dueluri extrem de plictisitoare”, a spus un alt fan.

„Formatul duelului de eliminare în 2024 este prea puțin compatibil cu spiritul „Survivor”. Părerea mea este că trebuia filmat a doua zi după consiliu, pe un traseu „Survivor”, cu cel puțin trei jocuri. Așa era un adevărat duel de eliminare!”, a adăugat o altă persoană.