Fiul Corneliei Catanga nu va împlini ultima dorință a mamei sale referitoare la el: „Alexandru nu își dorește să facă treaba asta sub niciun aspect”

La zece luni de la dispariţia fulgerătoare a interpretei de muzică lăutărească Cornelia Catanga, soţul şi fiul ei nu au reuşit încă să accepte faptul că nu o vor mai vedea vreodată. Durerea provocată de moartea artistei este copleşitoare încă şi este motivul pentru care Alexandru Pădureanu, fiul artistei, nu îi poate îndeplini mamei lui cea mai mare dorinţă pe care aceasta a avut-o în ce-l priveşte.

13 ian. 2022, 16:26
Fiul Corneliei Catanga nu va împlini ultima dorință a mamei sale referitoare la el: „Alexandru nu își dorește să facă treaba asta sub niciun aspect”

Fiul Corneliei Catanga nu se simte încă în stare să revină la viaţa pe care a avut-o înainte de dispariţia mamei sale. Alexandru are o relaţie cu o fată stabilită în SUA, pe care Cornelia o plăcea foarte mult şi de la care ar fi vrut unu, doi nepoţi.

Fiul Corneliei Catanga nu va împlini ultima dorință a mamei sale

Acum, însă, Alexandru nu-i mai poate îndeplini mamei sale această dorinţă din simplul motiv că suferă cumplit, situaţie în care nu se poate gândi la căsătorie şi la copii. Aurel Pădureanu o place foarte mult pe potenţiala noră şi spune că le-a oferit un ajutor nesperat, lui şi lui Alexandru, după moartea Corneliei Catanga.

Ce este în sufletul lui este și în sufletul meu. El o să facă nunta când va pleca în Statele Unite ale Americii. În mai sau în iunie. Acum este lovit prea puternic sufletește copilul și nu își dorește să facă treaba asta sub niciun aspect posibil. Eu am încercat.

Citeste si Aurel Pădureanu, vise premonitorii cu Cornelia Catanga: ”A venit lângă mine în pat și mi-a zis să …”

Eu, de fapt, am vrut să îi duc aici la cununie, să facă cununia. Ea să-și facă actele pentru cetățenia română. S-a înțeles greșit când a spus că o să facă nuntă. Nu o să facă pentru că suntem loviți prea mult sufletește și nu ne arde de așa ceva la ora actuală.

Doliul nu o să treacă niciodată din sufletul nostru. Mai ales că am o vârstă, iar Cornelia este de neînlocuit. Asta era și dorința Corneliei să facă un copil sau doi. Acum depinde și de ei. Să dea Domnul să fie fericiți acolo unde or să plece. S-ar putea să plec și eu cu el o perioadă, dacă o să fiu sănătos, bineînțeles. Nu există mâine, există doar azi. Nici nu știi ce se poate întâmpla mâine.

Înainte cu vreo lună și jumătate să moară Cornelia, ea i-a dat telefoane iubitei lui Alexandru în America și se ruga de ea: Du-te la Alexandru, Alexandru are nevoie de tine și te iubește enorm. Tu ești singura ființă care îl înțelege. Fata a venit imediat după ce a murit Cornelia. A venit și a fost un ajutor fenomenal. Fără Cornelia, eram și eu și Alexandru terminați din toate punctele de vedere„, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Citeste si Aurel Pădureanu rupe tăcerea despre dorința secretă a artistei: „Vreau să fiu lângă ea și pe cealaltă lume, să n-o las singurică”


loading...
Partenerii noștri