Oana Radu, declarații despre relația toxică cu soțul ei: „Toate certurile pornesc de la subiectul mâncare. Mănânc pe ascuns” VIDEO

Oana Radu a povestit cum decurge relația cu soțul ei, Cătălin Dobrescu, care o critică constant în ceea ce privește alimentația și antrenamentul fizic, motiv pentru care vedeta a ajuns să mănânce pe ascuns, un semn ce ar putea prevesti o posibilă tulburare alimentară.

13 ian. 2022, 14:42
Oana Radu, declarații despre relația toxică cu soțul ei: „Toate certurile pornesc de la subiectul mâncare. Mănânc pe ascuns” VIDEO

Oana Radu, una dintre cele mai bune voci din industria muzicală, a fost invitată la emisiunea „Vorbește Lumea”, unde a discutat relația cel puțin bizară pe care o are cu soțul ei, antrenorul Cătălin Dobrescu.

Oana Radu a declarat că s- aîngrășat puțin de sărbători și a dezvăluit ce dietă ține pentru a reveni la greutatea ideală de 57 de kilograme.

Ce cadou a primit Oana Radu de la iubitul ei. A scos din buzunar nu mai puțin de 9.000 de euro pentru a o surprinde pe artistă

„M-am reapucat de dietă, deși în toată perioada de sărbători aș putea să zic că am ținut dietă, dar nu este adevărat. Am cântat de Crăciun și Revelion în Londra, acolo sunt bunătăți la tot pas. Am pus câteva kilograme.

Am un sentiment de vinovăție, când intru în sală mi se pare că sunt cea mai grasă. Este un sentiment normal, dar trebuie să trecem la acțiune. Am pus vreo 5 kilograme, cred că le dau jos în vreo două săptămâni.

La micul dejun am mâncat banane, la prânz o supiță. Da, mai mănânc, normal. Nu știu ce mănânc diseară, cred că tot supiță. Soțul meu este calculat, nu s-a îngrășat.

Unii arată bine, restul, ca mine, se mai pufoșesc. În perioada în care am avut cea mai bună greutate, adică 57, atunci m-am simțit cel mai bine, în octombrie, noiembrie. Revenim la ea.”, a spus Oana Radu, la „Vorbește lumea”.

Oana Radu despre relația cu Cătălin Dobrescu: „Vrea să controleze lucrurile”

Oana Radu a povestit și cum decurge mariajul cu antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu. Oana Radu a avut la un moment dat mai multe kilograme în plus, iar după ce a reușit să slăbească a mărturisit că se luptă cu atacurile de panică și anxietatea.

În ciuda dificultăților pe care le-a avut de confruntat Oana Radu în ceea ce privește problema stimei de sine asociate presiunii de a se afla în lumina reflectoarelor, soțul ei continuă să o critice și să-i reproșeze constant aspecte legate de dietă și sport, comportament care din perspectiva psihologilor are un efect negativ asupra stării emoționale.

Un fapt de-a dreptul revoltător este acela că Oana Radu a mărturisit că a ajuns să mânânce din nou pe ascuns, fapt care potrivit specialiștilor este specific persoanelor ce suferă de tulburări alimentare, lucru care ei i se pare absolut normal în relația cu soțul ei, Cătălin Dobrescu.

Oana Radu dezvăluie o parte dureroasă din trecutul ei: ”Am avut parte de violență. Nu mă plăceau băieții. Plângeam și găseam fericirea în mâncare”

„Avem un an și puțin, ne-am căsătorit pe 21 august 2020. Suntem la fel ca în prima zi, ne iubim cred că mult mai mult. Lucrurile se țin proaspete între noi, suntem două firi destul de piperate.

Nu neapărat că ne certăm, dar ne contrazicem foarte mult. Cred că asta e bine, parcă nu ar fi așa de interesantă situația altfel. Mă ceartă, toată discuțiile noastre pleacă de la subiectul mâncare. Mereu mănânc pe ascuns.

Practic, el vede cântarul. El gătește la noi în casă, vrea să controleze lucrurile pentru binele meu. Dacă ar fi fost ca mine, cred că trebuia să mă priviți din satelit, era rău de tot. Momentan, nu ne gândim la copii.” a declarat Oana Radu.