Declarații incredibile ale șoferului de 19 ani, drogat, care a ucis doi tineri. Cum încearcă băiatul de bani gata să scape de închisoare

Declarații incredibile ale șoferului de 19 ani, drogat, care a ucis doi tineri. Sâmbătă seara, un băiat de 19 ani, care a izbit în plin opt oameni la 2 Mai, dintre care doi au murit, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta încearcă să scape din închisoare și neagă faptul că ar fi autorul accidentului.

20 aug. 2023, 10:52
Declarații incredibile ale șoferului de 19 ani, drogat, care a ucis doi tineri. Cum încearcă băiatul de bani gata să scape de închisoare
Declarații incredibile ale șoferului de 19 ani

Declarații incredibile ale șoferului de 19 ani, drogat. Matei Vlad Pascu va fi prezentat în fața instanței, cu propunerea de arestare preventivă. Sâmbătă, el a spulberat cu mașina un grup de tineri, în satul de vacanță 2 Mai de pe litoral, dintre care două persoane au murit și alte trei au ajuns la spital.

Citește și: Titi Aur și Tudorel Butoi au dat verdictul în cazul șoferului drogat: „Societatea poate să facă două lucruri”

Declarații incredibile ale șoferului de 19 ani, drogat

Posesor al permisului de conducere de numai trei luni, el a părăsit locul accidentului și a fost prins de polițiști la Vama Veche. Potrivit Gândul.ro, tânărul a declarat că mașina lui este avariată din cauză că ar fi lovit un animal și nicidecum că ar fi intrat într-un grup de oameni.

Matei Vlad Pascu consumase anterior un cocktail de stupefiante: cocaină, amfetamină şi metamfitamină. Mai mult, mașina implicată în accident – un Mercedes – nu avea nici asigurare RCA. Legea penală care îi pedepsește pe autorii accidentelor rutiere care se află sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise a fost modificată recent. Sub denumirea ”Legea Anastasia”, modificările aduse în cazul accidentelor de circulație prevăd ca vinovații să fie arestați, iar pedepsele aplicate lor să nu mai poată fi suspendate.

Cine sunt părinții șoferului drogat

Șoferul drogat are 19 ani, deține permis de puțin timp și provine dintr-o familie înstărită din București. Mama lui Matei-Vlad Pascu are afaceri în domeniul imobiliar, iar tatăl era pasionat de mașini și de curse off road. Tânărul se lăuda adesea pe rețelele sociale cu statutul lui privilegiat.

Un videoclip publicat recent de tatăl său îi arată pe cei doi la bordul unei decapotabile și din postare mai reiese că cei doi se aflau împreună la Vama Veche.