Cine sunt cei trei oameni care l-au impresionat pe Ion Ţiriac. Doi dintre ei sunt foşti şefi de stat

Ion Ţiriac a dezvăluit numele singurelor persoane care au reușit să îl impresioneze de-a lungul vieţii, doi dintre ei fiind preşedinţi de state, iar celălalt patronul unui important grup auto.

04 ian. 2022, 16:36
Cine sunt cei trei oameni care l-au impresionat pe Ion Ţiriac. Doi dintre ei sunt foşti şefi de stat

Ion Ţiriac a acordat un interviu pentru revista pasionaților de Porsche în care a dezvăluit că între personalităţile care l-au impresionat s-au numărat un fost preşedinte al SUA, ultimul şah al Iranului şi chiar patronul Porsche.

”În viața mea au fost doi-trei oameni care au reușit să mă impresioneze. Și nu sunt un om ușor de impresionat. Unul era Nixon, cu prezența sa veselă. Poate a fost și megalomania mea, gândindu-mă că eram în prima delegație comunistă românească care a fost primită vreodată la Casa Albă în ’69. Dar când Nixon a intrat în cameră, i-ai simțit prezența.

Citeşte şi Ion Ţiriac, anunţul care a şocat lumea: „M-aş muta fără ezitare în China”

Al doilea a fost șahul Persiei. Și al treilea: Ferry Porsche. Îmi amintesc în 1984 când m-am dus să iau modelul 959. Făcuseră 200 și am ajuns la el să iau o mașină. Eram însoțit de acest băiat care tocmai câștigase Wimbledon. 17 ani, blond, nu avea permis de conducere (n.r. – Boris Becker). Și am intrat în biroul acestui domn, Ferry Porsche. Porsche mi-a făcut o impresie uriașă. Și în al doilea rând: Porsche știe să facă mașini impecabile din toate punctele de vedere”, a declarat Ion Țiriac, potrivit ziare.com.

Citeşte şi Ion Ţiriac, al treilea cel mai bogat român. Mărturisiri despre cel mai mare regret şi pasiunea la care nu renunţă nici acum la 82 de ani