Neti Sandu a împlinit 64 de ani. Ce surpriză de proporții i-au pregătit colegii

Neti Sandu a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 64 de ani, motiv pentru care colegii din trust s-au gândit să-i facă o supriză. Horoscopista a fost plăcut impresionată atunci când a ajuns la muncă.

25 nov. 2022, 16:46
Neti Sandu a împlinit 64 de ani. Ce surpriză de proporții i-au pregătit colegii

Neti Sandu a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 64 de ani, motiv pentru care colegii din trust s-au gândit să-i facă o supriză. O asemenea zi nu putea trece neobservată așa că cei din trustul PRO TV s-au pregătit așa cum se cuvine.

Cum a fost întâmpinată Neti Sandu de la primele ore ale dimineții

Horoscopista a fost întâmpinată cu un tort învelit în ciocolată albă și ornat cu trandafiri roșii și albaștri. Și asta nu e tot. Colegii i-au oferit și un imens buchet de trandafiri. Florin Busuioc s-a gândit la ceva imedit pentru Neti Sandu.

“Pentru cel mai frumos diamant din PRO TV , Neti Sandu, multe, nenumărate diamante, pe care nu le posed, dar i le dăruiesc din tot sufletul, pentru că este minunată”, a povestit Busu conform PRO TV

Neti Sandu a avut toate motivele din lume să se bucure nespus de mult cu așa surpriză. Horoscopista în acte este trecută ca fiind născută pe 24 noiembrie, dar aniversarea sa este pe 25.

Citește și: Corina Dănilă, plină de datorii. Actrița se confruntă cu probleme financiare

„Mama mea m-a născut la 0.30, la miezul nopţii, iar doctorul cu care a născut i-a sugerat să mă treacă pe 24, că să fiu cu o zi mai mare! Eu nu cred că mama a realizat că pe 25 este Sfânta Ecaterina, că ar fi contat să mă treacă în certificatul de naştere într-o zi cu un sfânt protector! Deci sunt născută pe 25 noiembrie, de Sfânta Ecaterina, la 12.30 noaptea”, a povestit Neti.

Vedeta PRO TV este o emblemă a postului nu doar pentru că ne informează tot ce vrem să știm despre zodii ci și pentru aspectul fizic. Mai tot timpul întrebarea care a stat pe buzele tuturor a fost dacă Neti Sandu poartă sau nu perucă. Răspunsul a fost dat chiar de ea. Horoscopista suștine că este părul ei natural și că nu a purtat perucă vreodată. Mai mult, aceasta susține că se întâmplă frecvent ca oamenii să o oprească pe stradă și să o tragă de păr doar pentru a vedea dacă este părul ei.

Citește și: Valentina Pelinel, carieră în televiziune? „În meseria mea am făcut cam tot ce mi-am dorit”