BAC EDU.RO: Adelina Pestriţu a PICAT Bacalaureatul cu 3.60 la română

Începând cu data de 8 iunie toţi absolvenţii liceelor din Bucureşti şi din ţară au trecut peste prima probă din cadrul examenului de maturitate, Bacalaureatul. Chiar dacă mai sunt câteva zile până la afişarea rezultatelor finale, majoritatea dintre ei speră la o notă de trecere. În această situaţie s-au aflat şi cele mai mediatizate vedete ale momentului, care din păcate au amintiri neplăcute când vine vorba despre Bacalaureat, informează Cancan.ro.

RomaniaTV.net
08 iun. 2015, 12:54
BAC EDU.RO: Adelina Pestriţu a PICAT Bacalaureatul cu 3.60 la română

Absolventă a Colegiului Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung, Adeliana Pestriţu a dat Bacalaureatul în 2006. Din păcate pentru ea, l-a picat la „Limba şi literatura română”, şi nu la oral, ci la scris.

Vedeta TV a fost notata cu 3.60. Motivul, după spusele ei se pare că a fost bazat de faptul că fosta soţie a lui Liviu Vârciu a încurcat subiectele. Mai exact, în loc să scrie despre romanul „Ion”, a povestit „Moromeţii”.

Dan Capatos, primele declaraţii referitoare la „Dosarul de Proxenetism. O concediează sau nu pe Daniela Crudu?

„Am picat la limba română. Am luat 10 la oral, dar la scris am reuşit să obţin numai 3.60. Eu am învăţat,dar în loc să scriu despre „Ion”, am scris despre „Moromeţii”. Am scris patru pagini despre un subiect greşit. În acel an au picat trei sferturi din elevii din ţară la română”, a povestit Adelina Pestriţu.

Potrivit sursei citate, în această situaţie s-a aflat şi Dan Capatos, care nu a picat proba scrisă, ci cea de oral la „Limba şi literatura română”.

Întrebat de profesorul examinator „Ce a spus Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?”, cel mai cunoscut moderator al trustului Intact s-a fâstâcit şi nu a ştiut ce să răspundă, fiind notat cu nota 3.

Citeşte şi  ŞOCANT. Andra şi Adelina Pestriţu, mângâieri tandre în public FOTO