Cine va fi noul prezentator al emisiunii „Masked Singer Romania” de la PRO TV. „Sunt mai mult decât bucuros”

PRO TV a anunţat prezentatorul noului show cu măşti care va apărea pe micile ecrane în această iarnă. Masked Singer este o emisiune realizată după un format internaţional şi va fi prezentată de cântăreţul Jorge, a anunţat televiziunea.  

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 13:29

Masked Singer România este un show TV în care 12 vedete vor fi mascate din cap până în picioare. Jurații show-ului, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu vor încerca să descopere ce personalitate publică se ascunde sub mască. Aceştia vor fi ajutaţi de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.

„Sunt mai mult decât bucuros să iau parte la un show atât de spectaculos, atât de complex și atât de iubit în lume. Abia aștept să-i provocăm pe telespectatori să descopere ce personalități publice din România se ascund în măștile de la Masked Singer România. Sunt ferm convins că acest format o să creeze isterie în rândul tuturor românilor și că vor pune cap la cap indicii de la o ediție la alta pentru a descoperi cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii.” , a declarat Jorge.

Iniţial, în presă a apărut informaţia că noua emisiune de la PRO TV va fi prezentată de vloggerul Selly şi Andi Moisescu, care s-a dovedit a fi falsă.

Citeşte şi: Selly s-a înţeles cu PRO TV. Celebrul vloger va prezenta o emisiune alături de Andi Moisescu

Cine sunt cei patru juraţi

INNA este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, cu reușite pe plan internațional și cu sute de concerte în întreaga lume, intră în rolul de detectiv și va încerca să descopere cine se ascunde în spatele măştilor.

Actor, producător de filme și scenarist, Codin Maticiuc este autor de bestseller și unul dintre cei mai citiți bloggeri din România. La Masked Singer România, acesta va încerca să afle cine se ascunde în spatele măștilor.

Horia Brenciu, unul dintre cei mai iubiți cântăreţi din România a descoperit o mulțime de voci incredibile. Artistul a renunțat la postul de jurat pentru noua provocare, detectiv în noul show lansat de PRO TV.

Ana Morodan este printre primele și cele mai puternice celebrități online din România. Vedeta a susținut că noul proiect în care s-a implicat o să fie ceva ce nu s-a mai văzut în piața media de la noi.

 
 
 

 


loading...
Partenerii noștri