Selly s-a înţeles cu PRO TV. Celebrul vloger va prezenta o emisiune alături de Andi Moisescu

Selly, unul dintre cei mai tineri şi talentaţi vlogeri din România s-a înţeles cu PRO TV-ul. Vlogerului i s-a propus să prezinte o emisiune alături de Andi Moisescu, potrivit cancan.ro.

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 10:09
Selly s-a înţeles cu PRO TV. Celebrul vloger va prezenta o emisiune alături de Andi Moisescu

Din această primavară, 12 celebrităţi din România vor intra în competiţie în cel mai nou show marca PRO TV,  ”Masked Singer România”. În cadrul emisiuni vor există patru detectivi: Inna, Codin Maticiuc, Horia Brenciu şi Ana Morodan, care vor avea un rol extrem de important. Cele 12 vedete vor fi costumate din cap până în picioare şi vor oferi indicii detectivilor pentru a ghici cine se ascunde în spatele măştii.

Citeşte şi: Selly şi trupa 5GANG au dat lovitura la final de an. Filmul produs de ei a atins vânzări record

Potrivit surselor Cancan.ro, Selly s-a înţeles cu televiziunea în cauză şi va prezenta mega-show-ul alături de Andi Moisescu. PRO TV speră să ţină publicul în faţa televizoarelor şi vor veni cu multe suprize în cadrul emisiunii. 

Cine sunt cei patru detectivi

Citeşte şi: Selly, atac în RIME după ce a fost criticat de CTP. VIDEO, viral pe Youtube: „Haterii, zât, lasă-i sa plece!” VIDEO

INNA este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, cu reușite pe plan internațional și cu sute de concerte în întreaga lume, intră în rolul de detectiv și va încerca să descopere cine se ascunde în spatele măştilor.

Actor, producător de filme și scenarist, Codin Maticiuc este autor de bestseller și unul dintre cei mai citiți bloggeri din România. La Masked Singer România, acesta va încerca să afle cine se ascunde în spatele măștilor.

Horia Brenciu, unul dintre cei mai iubiți cântăreţi din România a descoperit o mulțime de voci incredibile. Artistul a renunțat la postul de jurat pentru noua provocare, detectiv în noul show lansat de PRO TV.

Ana Morodan este printre primele și cele mai puternice celebrități online din România. Vedeta a susținut că noul proiect în care s-a implicat o să fie ceva ce nu s-a mai văzut în piața media de la noi. 

Cel mai cunoscut vlogger din România, accident la o lună după ce şi-a luat permisul

Selly, unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din România, care are nu mai puţin de 2,38 milioane de abonaţi pe canalul de Youtube, a tras o sperietură groaznică zilele trecute, când a fost protagonistul unui accident rutier.