Cine va moşteni AVEREA SECRETĂ a lui Cornel Galeş. În ce a investit o sumă uriaşă chiar înainte SĂ MOARĂ

Cornel Galeș a murit în Spania, la vîrsta de 60 de ani, în urma unui accident rutier, iar acum s-a aflat că bărbatul tocmai cheltuiese o sumă imensă de bani fără ca nici măcar iubita lui să ştie.

04 dec. 2019, 06:14
Cine va moşteni AVEREA SECRETĂ a lui Cornel Galeş. În ce a investit o sumă uriaşă chiar înainte SĂ MOARĂ

Cornel Galeș ar fi a investit o sumă deloc de neglijat pe o casă și o mașină, pentru că și-ar fi dorit ca, în Spania, să aibă parte de confortul cu care era obișnuit în România.

Cum a murit Cornel Gales, nu a avut nicio şansa! Ce scrie presa din Spania despre accident

Acum, Claudia, fiica pe care Cornel Galeș ar fi abandonat-o pe când avea doar patru ani, va moșteni întreaga avere a bărbatului. Conform legilor din Spania, dacă averea lui Cornel Galeș nu va fi revendicată de moștenitori, adică de fiica lui, Claudia, sau de fratele său, Marian, aceasta poate ajunge în posesia autorităților spaniole.

Ultima dorinţă a lui Cornel Galeş. Dezvăluiri cutremurătoare făcute de naşa Doina Belu

Viviana Mantoiu, ultima iubită a lui Cornel Galeş, tocmai se despăţise de acesta, dar și-a asumat răspunderea pentru repatrierea trupului neînsuflețit, precum și organizarea ceremoniei funerare. Potrivit Cancan, ultima iubită a lui Cornel Galeș s-a deplasat de urgență în Spania pentru a demara formalitățile de repatriere. Mai mult decât atât, Viviana ar fi făcut chetă împreună cu alți doi prieteni pentru a strânge suma necesară pentru toate formalitățile de aducere în România a trupului neînsuflețit.