Ultima dorinţă a lui Cornel Galeş. Dezvăluiri cutremurătoare făcute de naşa Doina Belu

Nașa de cununie a lui Cornel Galeș a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre premonițiile acestuia legate de moartea sa. Doina Belu s-a numărat printre puținii oameni care i-a fost alături după decesul regretatei Ileana Ciuculete și a trăit alături de el aproape toate stările pe care le-a avut. De altfel, cu doar trei zile înainte de accidentul cumplit, fostul impresar a postat o melodie care are un mesaj extrem de trist și pe care o asculta obsesiv.

03 dec. 2019, 08:38
Ultima dorinţă a lui Cornel Galeş. Dezvăluiri cutremurătoare făcute de naşa Doina Belu

Cornel Galeş a murit în urma unui cumplit accident rutier, produs în Spania. Vestea a provocat un adevărat şoc în lumea mondenă, pentru că nimic nu prevestea acest dezastru. Acum, încep să iasă la iveală tot mai multe detalii legate de moartea acestuia. Nașa acestuia, Doina Belu, a venit cu detalii cutremurătoare.

Detalii NEŞTIUTE despre viaţa lui Cornel Galeş. E incredibil ce s-a aflat imediat după moartea sa

Cornel Galeș se pare că s-a pregătit intens pentru momentul în care va trece în neființă. Bărbatul a suferit foarte mult după ce Ileana Ciuculete, soția acestuia, s-a stins din viață fulgerător în urma unei boli grave de care suferea. Pentru ca iubit-o foarte mult, acesta a decis că trebuie să îi fie alături și după moartea. La ceva timp după ce a condus-o la groapă, Cornel Galeș a cumpărat un loc de veci chiar lângă cel al Ilenei.

Secretul pe care Cornel Galeş îl duce în mormânt. Cine i-ar putea moşteni toată averea

Ca o premoniție, Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș a mărturisit că după ce și-a cumpărat locul de veci, bărbatul a plantat mai mulți copaci, a pus flori, însă toate s-au uscat și nimic nu s-a prins. Atunci, acesta i-a făcut o dezvăluire șocantă nașei sale: ”El avea o premoniție. A mai cumpărat un loc de veci lângă fina. A cumpărat niște brazi, a luat tuia, i-am dus eu flori și s-au uscat. Și a mi-a zis că: astea nu se prind pentru că eu aici trebuie să vin” , a afirmat aceasta în direct la Agenția Vip.

Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Cornel Galeş. Adevărul despre accidentul mortal

Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani, în urma unui accident de mașină, produs duminică, 1 decembrie, pe o șosea din Spania. Potrivit informațiilor oferite de Doina Belu, nașa lui de cununie, acesta se afla în mașină împreună cu doi prieteni. Cu toții mergea să ia masa într-un restaurant cu specific românesc. Incidentul rutier a avut loc în localitatea Torrent, lângă Valencia. Văduvul Ilenei Ciuculete plecase din România împreună cu iubita lui, Viviana, în urmă cu aproape un an.

Multe mesaje de condoleanţe pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeş