Cine va prezenta noul show de la Kanal D, „Bravo, ai stil!”. Este una din cele mai îndrăgite prezente de pe micul ecran FOTO

Iulia Albu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu au vorbit despre cel mai asteptat proiect de fashion al anului, din calitatea lor de jurati.

RomaniaTV.net
21 iul. 2016, 13:29

Cea care va aduce pe micile ecrane cel mai tare show de fashion din Romania va fi Ilinca Vandici, cunoscuta nu doar pentru aparitiile sale televizate, dar si prin prisma aparitiiilor sale elegante si rafinate, scrie kanald.ro.

Citeşte şi O cântăreaţă, snopită în bătaie de soţ în faţa copilului: „Mi-a smuls părul din cap, mi-a dat cu picioarele în burtă”

„Am avut cateva filmari, iar replcile sunt spumoase. Nu le poti opri. E pacat sa te bagi intre ele si sa le opresti. Maurice, noi va trebui sa le tinem piept acestor dive”, a spus Ilinca Vandici.

„Nu este vorba de a te imbraca corect sau nu. Este vorba de felul in care alegi sa iti pastrezi amprenta, sa iti dezvolti unicitatea. Imi place foarte mult acest proiect si, mai mult decat atat, caut acel ceva, un diamant neslefuit”, a spus Iulia Albu.

Raluca Badulescu este de parere ca moda o dicteaza personalitatea ficaruia si mai putin ceea ce se afla pe podium.

„Cred ca stilul are foarte multa legatura cu personalitatea. Stilul nu e doar despre trenduri. Daca astazi se poarta raton intors pe dos, nu inseamna ca trebuie sa il purtam. Cred ca orice este in concordanta cu noi este automat ok”, a adaugat blonda.

Citeşte şi Andreea Mantea a făcut marele anunţ. „Mă mărit!” FOTO

De cealalta parte, Maurice Munteanu, pe langa calitatea lui de jurat, va avea grija si sa fie un bun mediator intre Iulia Albu si Raluca Badulescu, cele doua fiind cunoscute pentru replicile in contradictoriu pe care le-au mai avut in trecut.

„Eu cred ca va fi o colaborare dinamica, fluida, complexa si actuala”, a spus Maurice Munteanu.