S-a aflat totul. Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep şi cât va fi darul

Aapr noi detalii despre nunta Simonei Halep. Din primele informaţii, frumosul eveniment va avea loc în Constanţa!

11 iun. 2021, 17:52
S-a aflat totul. Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep şi cât va fi darul

Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep şi cât va fi darul. Simona Halep se marită cu Toni Iuruc, iubitul ei mai mare cu 13 ani. Jucătoarea de tenis fost cerută în căsătorie și a primit un inel de logodnă.

S-a aflat totul. Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep şi cât va fi darul

Potrivit unor surse citate de Ziare.com, darul la nunta Simonei va fi între 300 şi peste 500 de euro.

„Rudele de gradul doi vor da între 300 si 500, iar neamurile de gradul 1 ale Simonei vor da peste 500 de euro. La noi, la machedoni, nu este importanta valoarea darului, este importanta prezenta la un eveniment special din viata fiecarui om.

Citeşte şi: Simona Halep a abandonat în meciul de la Roma cu Angelique Kerber la scorul 6-1, 3-3. A ieşit de pe teren într-un picior!
Daca esti ruda cu acea persoana care se casatoreste este obligatoriu sa participi la sarbatoare, la petrecere”, a spus pentru Ziare.com o persoana din apropierea Simonei Halep.

Simona Halep a fost întrebată despre inelul de logodnă în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o vineri. Sportiva nu și-a putut ascunde entuziasmul!

„E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele”, a spus Simona Halep.

În tradiția mechedoneasca,obiceiuri care se păstrează de sute de ani din generație în generație, nașii mirelui vor fi nașii viitoarei familii.

Despre planurile de nuntă, sportiva a dezvăluit că nu cunoaște încă data evenimentului: „Viața mea personală deja face parte din viața de sportivă, pot să le combin, sunt fericită și am o viață frumoasă. Sper să dau tot ce pot pe teren, mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar încă nu este hotărât nimic”.

Citeşte şi: Simona Halep a publicat imagini de la primul său antrenament, după accidentare. „Ce mi s-a întâmplat, s-a întâmplat PENTRU mine” VIDEO