Ciocârlia Olteniei și-a presimțit moartea. Cum și-a luat Victorița Cică adio de la colegii din Ansamblu: „Este ultima dată când vin la voi pentru că eu o să mor”

Victorița Cică s-a stins la doar 49 ani, răpusă de o boală hepatică nemiloasă. Cu doar două săptămâni înainte de a muri, artista a mers la Ansamblul Doina Oltului și a vorbit cu colegii. Regretata artistă i-a spus dirijorului Cristian Dumitru că a venit să-i vadă pentru ultima oară căci simte că va muri.

05 feb. 2024, 20:35
Ciocârlia Olteniei și-a presimțit moartea. Cum și-a luat Victorița Cică adio de la colegii din Ansamblu: „Este ultima dată când vin la voi pentru că eu o să mor”

Ciocârlia Olteniei nu a vrut să plece dincolo fără să-și ia rămas bun de la oamenii pe care i-a iubit și alături de care a trăit cea mai mare parte din viață. Maria Ghinea mărturisește că ori de câte ori venea vorba de medici sau medicamente, Victorița îi ruga să schimbe subiectul.

Când am aflat, credeam că e o glumă proastă. Ne aminteam de bucuria ei de a cânta, de a pregăti copiii, a fost un profesor extraordinar care se bucura de elevi ca de copiii ei. Mlădițele Oltului vor rămâne singure și triste. Era un om foarte închis, când vorbeam despre medici și medicamente avea o atitudine ciudată, spunea: nu mai vreau să aud de doctori și medicamente, vă rog să schimbăm subiectul”, a mărturisit artista Maria Ghinea pentru Star Popular

Ciocârlia Olteniei și-a presimțit moartea. Cum și-a luat Victorița Cică adio de la colegii din Ansamblu

În urmă cu două săptămâni, Victorița a făcut un ultim drum la Ansamblu și și-a luat rămas bun de la toți colegii.

Citeste si Ciocârlia Olteniei, îndrăgita solistă de muzică populară Victoriţa Cică, nepoata celebrului Amza Pellea, a murit la 50 de ani

Acum două săptămâni a venit la ansamblu și dirijorul nostru, Cristian Dumitru, i-a zis: Victoria, de ce a mai venit pentru că știm că ai probleme de sănătate și nu era necesară prezența ta? Ea a răspuns: Cristi, am venit să vă mai văd! Pe la 12:30, s-a ridicat de pe scaun și a zis: Cristi, eu plec, mi s-au umflat atât de tare picioarele, o să plec. Ne-a privit pe toți, ca o privire de rămas bun și ne-a zis: eu vă pupăcesc, aveți grijă de sănătatea voastră!

Astăzi i-am și spus colegului meu Gabriel Zăvoianu că mi s-a părut că ne privește ca pentru ultima dată. Și dirijorul ne-a zis, astăzi, că i-a mărturisit: Cristi, să știi că este ultima dată când vin pentru că eu o să mor! Se zice că omul atunci când simte, își ia rămas bun de la cei dragi, cei apropiați, își simte cumva sfârșitul și se pregătește”, a declarat Maria Ghinea.

Citeste si Doliu în lumea muzicii populare! După Ciocârlia Olteniei, s-a stins un alt colos. Îndrăgitul interpret avea doar 44 de ani