Ciocniri violente la protestul anti-restricţii COVID de la Bruxelles. Protestatarii au spart geamurile de la intrarea în clădirea Comisiei Europene. Forţele de ordine au intervenit cu tunuri cu apă şi gaze lacrimogene VIDEO

Aproximativ 50.000 de persoane au participat, duminică, la un protest faţă de măsurile sanitare din pandemie, pe străzile din Bruxelles. La un moment dat, spritele s-au încins. Mai multe persoane au devastat tot ce a gasit in cale, au încercat si să intre in sediul Comisiei Europene. Forţele de ordine au intervenit cu tunuri cu apă şi gaze lacrimogene.

23 ian. 2022, 18:17

Ciocniri violente la protestul anti-restricţii COVID de la Bruxelles. Protestul a fost marcat de incidente în zona pieţei Schuman, unde au avut loc ciocniri între aproximativ 100 de manifestanţi şi forţele de ordine.

Situația a scăpat de sub control, deși cei care au organizat protestul anti-vaccin COVID şi anti-restricţii au anunțat că va fi unul pașnic.

Mai multe persoane au devastat tot ce a gasit in cale, au încercat si sa intre in sediul Comisiei Europene.

Citeşte şi: Ţara din Europa care renunţă la restricţiile anti-COVID. „Am depăşit furtuna Omicron”

Citeşte şi: Şeful Pfizer aruncă bomba despre vaccinul împotriva COVID. Cât de des ar trebui făcut. „Este mai ușor să convingi oamenii să îl facă”

Pe reţelele de socializare a au apărut imagini cu protestatari care spărgeau geamurile de la intrarea în birourile Comisiei Europene.

Scutierii au folosit tunuri de apă şi gaze lacrimogene pentru a-i îndepărta pe manifestanţii violenţi.

Manifestanţii au scandat: “Libertate!” şi au afişat mesajele “Nu certificatului ruşinii” şi “Pandemie falsă, dictatură adevărată” în timp ce mărşăluiau.

Printre manifestanţii de la Bruxelles s-au aflat şi români.