Ciocolata te ajută să slăbesti până la 18 kilograme. Află cum

Dacă vrei să slăbeşti, nu te mai feri de ciocolată. Un studiu realizat recent de oamenii de ştiinţă de la Universitatea L'Aquila din Italia a arătat că, dacă mănânci ciocolată cu 20 de minute înainte de masă şi la cinci minute după, pofta ta de mâncare se va reduce surprinzător de mult, cu până la 50%.

RomaniaTV.net
28 apr. 2014, 07:37
Ciocolata te ajută să slăbesti până la 18 kilograme. Află cum

Pentru ca parea un vis prea frumos ca sa fie adevarat, oamenii de stiinta au facut si mai multe sapaturi, pentru a vedea cu exactitate cum functioneaza consumul de ciocolata pentru pierderea in greutate.

Ciocolata reduce absorbtia de zahar

Potrivit cercetarilor realizate, ciocolata poate reduce absorbtia de zahar in organism. Participantii la studiu care au mancat un gram de ciocolata neagra inainte si dupa masa timp de 15 zile au ajuns sa aiba o rezistenta la asimilarea zaharului in organism mai mare cu pana la 50%.

Specialistii sustin ca acest lucru este posibil, deoarece ciocolata neagra contine grasimi sanatoase, care incetinesc absorbtia de zahar in sange.

Ciocolata neagra inhiba pofta de dulce sau sarat

Oamenii de stiinta elvetieni au descoperit ca ciocolata neagra reduce efectele metabolice ale stresului, iar cercetatorii de la Universitatea din Copenhaga au demonstrat ca ciocolata neagra taie pofta de alimente dulci, sarate sau grase.

Citeşte continuarea pe Ele.ro