Ciolacu acuză Guvernul PNL că a scutit păcănelele de impozit în criza COVID. „De ce le-am scutit? Păcănelele merg şi pe online”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, l-a acuzat, luni, pe Florin Cîţu, ministrul Finanţelor, că a scutit jocurile de noroc cu peste 30 la sută de la plata impozitelor pe motiv că sunt un domeniu afectat de criza generată de pandemia de COVID-19.

RomaniaTV.net
09 nov. 2020, 19:06
Ciolacu acuză Guvernul PNL că a scutit păcănelele de impozit în criza COVID. „De ce le-am scutit? Păcănelele merg şi pe online”

Întrebat de unde va face rost PSD de bani pentru a creşte pensiile şi alocaţiile, Marcel Ciolacu a spus că social-democraţii vor face acest lucru prin aplicarea de taxe.

„Am scutit cu 33 la sută păcănele. De ce le-am scutit? Păcănelele merg şi pe online. E un viciu la care oamenii recurg când scade nivelul de trai. De ce i-au scutit cu 33 la sută?”, a spus Marcel Ciolacu, la B1 Tv.

Întrebat cine a decis ca jocurile de noroc să beneficieze de această scutire, Ciolacu a răspuns:

„Acum două luni domnul ministru Cîţu. Sunt loviţi de pandemie. Când ai tăiat de peste tot şi nu mai ai venituri”, a adăugat liderul PSD.

De asemenea, Marcel Ciolacu a anunţat că PSD îşi va prezenta marţi programul de guvernare în integralitate.

Marcel Ciolacu, atac DUR la adresa Guvernului Orban: „Vor mări categoric TVA-ul. Vor protejeze marile venituri”