Ciolacu asigură în CExN al PSD că va depune moţiune de cenzură şi va trece: „Aștia distrug totul! Îmi asum trecerea acestei moţiuni!”

Membrii Comitetului Executiv Naţional al PSD s-au reunit joi, pe ordine de zi fiind desemnarea candidaţilor la alegerile locale, dar cu acest prilej s-a discutat şi despre moţiunea de cenzură pe care social-democraţii o iau în calcul şi despre care liderii au vorbit în spaţiul public în ultimele săptămâni.

RomaniaTV.net
30 iul. 2020, 13:30
Ciolacu asigură în CExN al PSD că va depune moţiune de cenzură şi va trece: „Aștia distrug totul! Îmi asum trecerea acestei moţiuni!”

Sursele România TV susţin faptul că preşedintele interimar Marcel Ciolacu ar fi avut o poziţie fermă pe această temă, el asigurând liderii din teritoriu că moţiunea va strânge voturile necesare pentru a înlătura guvernul Orban.

„Nu se mai poate! Aștia distrug totul! Îmi asum trecerea acestei moțiuni. Guvernul trebuie să plece. Au scăpat totul de sub control. Sunt preocupați doar să fure. Vor doar bani și voturi, dar nu se gândesc ce urmări provoacă. Mai ales pe termen lung.”, a declarat Ciolacu în luarea de cuvânt din CExN, conform surselor citate.

Părerile din PSD par a fi împărţite, social-democraţii având nevoie de voturile UDMR şi ale Pro România pentru ca moţiunea să treacă, iar negocierile se poartă momentan doar cu Victor Ponta, UDMR anunţând deja că nu va semna şi vota demersul.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: „PSD-ul a creat intenţionat o criză sanitară ca să critice Guvernul! Pentru PSD nu contează că sute de români au murit”