Ciolacu: „Autorităţile au comunicat greşit. În acest moment, comunicarea ar trebui făcută de specialişti, iar aceştia sunt în PSD”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un nou atac la adresa Guvernului Orban, pe care-l acuză că ia decizii politice, ignorând criza din sănătate. Invitat în emisiunea lui Ionuţ Cristache de la TVR, Ciolacu acuză autorităţile că au comunicat greşit timp de zece luni şi este de părere că, în acest moment, soluţia ar fi o comunicare făcută de specialişti. 

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 19:12
Ciolacu: „Autorităţile au comunicat greşit. În acest moment, comunicarea ar trebui făcută de specialişti, iar aceştia sunt în PSD”

Preşedintele PSD acuză Guvernul că, de zece luni, ia decizii care nu au legătură cu românii, cu sănătatea şi siguranţa acestora.

„Deciziile pe care le iau de zece luni nu au nicio legătură cu românii. Atât timp cât mor oameni, nu ai cum să iei decizii politice. Că vorbim de împrumuturile lui Cîţu, pe care le vom plăti şi noi, şi copiii noştri, asta e altă discuţie. Aici nu moare nimeni. Dar vorbim de sănătatea românilor. Asta e problema. Cum să spui că românii sunt de vină? Avem a doua mortalitate din Europa. Se iau decizii politice”, spune Marcel Ciolacu.

Acesta a lansat şi un atac la preşedintele Iohannis, pe care-l acuză că este incapabil să recunoască faptul că are un guvern de incompetenţi.

„Preşedintele României nu are capacitatea de a recunoaşte că acest guvern e un guvern de incompetenţi şi un proiect politic eşuat”, este de părere şeful PSD.

Citeste si Rareş Bogdan: „Măsurile luate de guvern sunt fireşti. Nu putem suspenda nici democraţia, nici economia”

Ciolacu este de părere că autorităţile au greşit modul de comunicare.

„Ei nu mai pot redresa situaţia în această formulă. nu mai au credibilitate, lumea nu mai respectă regulile. Comunicarea a fost coordonată greşit timp de zece luni. Toate deciziile au fost luate politic. Ce credibilitate poate avea Ludovic Orban, care spune că suntem în plină pandemie, dar cu toate astea trebuie să facem alegeri?”, spune Marcel Ciolacu.

Soluţia pe care o vede liderul PSD este aceea a schimbării modului de comunicare.

În acest moment, comunicarea ar trebui făcută numai de către specialişt, iar cei mi buni sunt în PSD. Rafila, Cercel sunt singurii care ne pot spune ce avem de făcut. Până nu rezolvăm problema cu sănătatea, nu avem ce discuta altceva […] După 6 decembrie, vor bloca toată România, categoric va fi lockdown„, opinează Marcel Ciolacu.