Ciolacu, contraatac la Iohannis: „Adulți și copii infectați ajung să scuipe cheaguri de sânge. Gravidele mor cu zile. Ați dormit bine?”

Preşedintele interimar al PSD a lansat vineri un nou atac la preşedintele Klaus Iohannis, după ce acesta a afirmat joi că PSD, prin îngreunarea adoptării în Parlament a legii carantinării, a provocat în mod deliberat moartea a sute de cetăţeni români. 

RomaniaTV.net
31 iul. 2020, 14:34
Ciolacu, contraatac la Iohannis: „Adulți și copii infectați ajung să scuipe cheaguri de sânge. Gravidele mor cu zile. Ați dormit bine?”

Ați dormit bine aseară, domnule președinte?!

Cu ura lățită pe toată fața, ați arătat cu degetul și apoi v-ați întors impasibil la pauza de zi cu zi.
Plin de ură, nu ați putut să vă uitați mai departe de sediul din Modrogran. Dacă ați fi făcut-o ați fi văzut că în țara al cărui președinte sunteți:

Adulți și copii infectați ajung să scuipe cheaguri de sânge pentru că DSP-ul condus de pilele și rudele PNL-iștilor nu e în stare de nimic; nici să facă anchete epidemiologice, nici să respecte procedurile, nici măcar să le răspundă la telefon oamenilor care sună disperați după ajutor!

Gravidele mor cu zile plimbate între spitale pentru că cei pe care îi ridicați atât în slăvi nu au în cap decât achiziții dubioase sau sondaje!

Aparatura medicală, cumpărată de primari și care ar fi salvat vieți, este autorizată de instituțiile conduse de oamenii pe care îi girați… după 86 de zile – cazul CT-ului cumpărat în primăvară de primarul Daniel Tudorache și care abia azi a primit autorizațiile necesare;

Niciuna dintre măștile gratuite nu a ajuns la cei care aveau nevoie de ele, deși deja în 12 județe a fost instituită obligativitatea purtării lor.

Hăituiți românii pe stradă, dar niciuna dintre măștile produse de ROMARM nu a trecut de faza de prototip!

Concret, românii au aflat ieri …NIMIC!
Ați dormit bine, domnule președinte?!
Pentru că problemele au rămas- tot acolo, mai grave și tot nerezolvate.

Situația ar putea degenera sub povara prostiei, hoției și ticăloșiei acestor infami liberali! Iar dvs vă veți culca la loc satisfacut de cele două minute de ură în care ați arătat cu degetul!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: „Ce nu face PSD? Nu testează? Nu elaborează protocoale? Unde e PSD în tot acest angrenaj?”


loading...
Partenerii noștri