Ciolacu: De Ziua Eroilor, am avut onoarea să merg acasă la unul dintre eroii României

Marcel Ciolacu a anunţat că de Ziua eroilor a avut onoarea să meargp acasă la unul dintre eroii României, Ionuț Butoi, "un adevărat INVICTUS".

10 iun. 2021, 14:31
Ciolacu: De Ziua Eroilor, am avut onoarea să merg acasă la unul dintre eroii României

Dacă preşedintele Klaus Iohannis a participat joi, alături de premierul Florin Cîţu, de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, şi de primarul Capitalei, Nicuşor Dan, la manifestările dedicate Zilei Eroilor în Parcul Carol I din Bucureşti, liderul PSD Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu militarul Ionuț Butoi, campion național și internațional paralimpic la tir cu arcul compound.

 

„De Ziua Eroilor, am avut onoarea să merg acasă la unul dintre eroii României! L-am cunoscut pe Ionuț Butoi, un adevărat INVICTUS! Nimeni și nimic nu l-au doborât vreodată pe Ionuț. A privit moartea în față, a rămas paralizat de la brâu în jos și s-a îmbolnăvit pe fond de stres. Dar a continuat să lupte. Mai mult și mai mult în fiecare zi.
S-a întors în Afganistan ca să-i îmbărbăteze pe militarii români și a devenit campion național și internațional paralimpic la tir cu arcul compound. Este un model de curaj, demnitate și onoare! Un adevărat patriot!
Ionuț este unul dintre puținii eroi adevărați ai României! El și cei ca el sunt oamenii care merită cu adevărat respectul nostru, al tuturor!
Mulțumesc, Ionuț, pentru această zi minunată!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

 

Citeşte şi: Marcel Ciolacu nu exclude susţinerea lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale: Pariul meu este ca în 2024 PSD să şi câştige alegerile prezidenţiale

 


loading...
Partenerii noștri