Marcel Ciolacu nu exclude susţinerea lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale: Pariul meu este ca în 2024 PSD să şi câştige alegerile prezidenţiale

Preşedintele PSD susţine că liderul fotmaţiunii nu mai este automat candidat pentru Cotroceni şi anunţă o competiţie deschisă pentru fotoliul de la Cotroceni.

09 iun. 2021, 06:40
Marcel Ciolacu nu exclude susţinerea lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale: Pariul meu este ca în 2024 PSD să şi câştige alegerile prezidenţiale

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că prezidenţiabilul PSD va fi decis în urma unei competiţii interne, dar nu exclude susţinerea lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale din 2024. ”Pariul meu este ca în 2024 PSD să şi câştige alegerile prezidenţiale, nu numai să se califice în turul 2”, a afirmat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, la Kanal D, dacă PSD îl va susţine pe Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale din 2024 şi a răspuns: ”În primul rând am hotărât că nu automat preşedintele PSD va fi candidat (…) Va fi o competiţie în interior. Fiecare coleg pe care l-aţi nominalizat (Alexandru Rafila, Vasile Dîncu, Gabriela Firea – n.r) ar fi un candidat bun, inclusiv domnul Mircea Geoană”.

Ciolacu a afirmat că nu a avut personal o discuţie pe acest subiect cu Mircea Geoană. ”Pariul meu ca şi preşedinte al PSD este ca în 2024 PSD să şi câştige alegerile prezidenţiale, nu numai să se califice în turul 2. Este cel mai important obiectiv”, a mai afirmat Ciolacu.

Marcel Ciolacu dezvăluie dacă a trădat-o pe Viorica Dăncilă. „A fost o conjunctură nefavorabilă. În politică, lucrurile sunt foarte simple: Dacă pierzi, pleci”

Marcel Ciolacu, despre Eugen Teodorovici: A făcut nişte greşeli faţă de partid şi va trebui să le explice

Marcel Ciolacu a afirmat că Eugen Teodorovici ”a făcut nişte greşeli faţă de partid şi va trebui să le explice”. ”Este inacceptabil să dai partidul în judecată, să târăşti partidul într-o astel de aventură”, a afirmat Ciolacu, precizând că ”posibil ca Eugen să fie un viitor pentru partid”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, la Kanal D, despre Eugen Teodorovici şi criticile acestuia la adresa sa şi a afirmat: ”Eugen e în continuare prietenul meu. Nu sunt într-un om ranchiunos”.

”Eugen a făcut nişte greşeli faţă de partid şi va trebui să le explice. Câteodată mai trebuie să lăsăm acest supraplin şi anumite orgolii, venim şi la talpa partidului şi să dăm aceste exlicaţii ca să putem cntinua împreună. Posibil ca Eugen să fie un viitor pentru partid. Lucrurile le vom vedea Am avut o discuţie de revenire a lui Eugen alături de echipa din conducerea PSD”, a mai afirmat Ciolacu.

Acesta a prcizat că  ”este inacceptabil să dai partidul în judecată, să târăşti partidul într-o astel de aventură”. În 2020, Eugen Teodorovici, care candida la şefia PSD, a înregistrat o cerere la Tribunalul Bucureşti prin care solicita amânarea Congresului extraordinar al partidului, până la rezolvarea litigiului privind anularea unor decizii ale conducerii interimare ilegale a formaţiunii. Una dintre decizii viza înlăturarea sa din funcţia de preşedinte executiv al formaţiunii.

EXCLUSIV | Marcel Ciolacu: „E necesitate pentru locuitorii Sectorului 1 ca doamna Clotilde Armand să plece. Viziunea USR la Sectorul 1 se numără în şobolani, căpuşe şi iarbă netăiată”


loading...
Partenerii noștri