Ciolacu, despre alegerile pentru primăria Capitalei: Dacă s-ar bate Firea cu Burduja, Nicușor Dan ar putea câștiga

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis că actualul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, a pierdut 4 ani din viaţa bucureştenilor, deoarece nu îi place să facă administraţie. Ciolacu a mai spus că PSD şi PNL vor căuta cel mai bun candidat, agreat şi de electoratul PSD şi de cel al PNL.

04 mart. 2024, 23:43
Ciolacu, despre alegerile pentru primăria Capitalei: Dacă s-ar bate Firea cu Burduja, Nicușor Dan ar putea câștiga
Marcel Ciolacu a anunțat candidatul PSD pentru Primăria Capitalei: „Unica persoană care și-a asumat”. Cum îl trimite premierul pe Nicușor Dan acasă. Sebastian Burduja, candidatul PNL în cursa electorală

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, luni seara, că actualul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, a pierdut patru ani din viaţa bucureştenilor pentru că nu îi place să facă administraţie, motiv pentru care „trebuie să plece acasă”. Potrivit liderului social-democraților, Coaliția va găsi cel mai bun candidat, agreat și de PSD și de PNL, care să îl invingă pe actualul primar general.

”Părerea mea e că domnul Nicuşor Dan a pierdut patru ani şi el şi bucureştenii şi românii. Totuşi, capitala României e motorul ţării. S-a luptat cu tot felul de închipuiri, de constructori, de hoţi, de parcuri. Nu a văzut nimeni. Am văzut nişte procese pierdute, în timp, discutabile. Omul nu a construit nimic în Bucureşti. Apa caldă e în colaps, transporturile…

Nicolae Ciucă anunţă că Ionuţ Lupescu este testat de PNL: „A făcut parte din generaţia de aur, a făcut istorie. Vedem ce zic bucureştenii”

Plecăm de la ideea că domnul Nicuşor Dan trebuie să plece acasă, să vină un primar care se pricepe, căruia îi place să facă administraţie. Din punctul meu de vedere lui Nicuşor Dan nu îi place să facă administraţie. Acum are un orgoliu şi le şi cântăreşte. Dacă PSD vine cu doamna Firea, PNL vine cu domnul Burduja, fiindcă cele două persoane sunt preşedinţi de organizaţii”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit News.ro.

Potrivit liderului PSD, dacă posibilii candidaţi PSD şi PNL se luptă între ei, Nicuşor Dan ar putea ieşi învingător.

„Tradiţional, în partide, preşedinţii de organizaţie sunt şi candidaţi. Au fost votaţi fiecare dintre ei. Dacă ei doi se luptă între ei, nu cumva creştem şansele ca domnul Nicuşor Dan să rămână primar? Îmi aduc aminte acum patru ani că domnul Nicuşor Dan a fost candidatul PNL şi al USR împreună, aşa a reuşit să o învingă pe doamna Firea. Dacă USR şi PNL aveau candidat separat, domnul Nicuşor Dan nu era primar, rămânea doamna Gabriela Firea. Trebuie să vedem şi să învăţăm din greşeli. Atunci am zis să facem un sondaj de opinie (…) şi eu şi domnul Ciucă dorim să găsim persoana compatibilă cu cele două electorate, şi al PNL şi al PSD. Nu a fost ceva împotriva cuiva, să nu fie doamna Firea, să nu fie domnul Burduja, să nu fie Piedone. Primarul de la Sectorul 5 e un primar bun, Băluţă e un primar bun. Haideţi să vedem care dintre ei are compatibilitatea cea mai bună în cele două electorate şi aceea va fi decizia”, a mai spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Sunt ferm convins că Iohannis a plătit şi va plăti factura politică pentru ”Jó napot kívánok, PSD!”