Ciolacu, despre banii pentru DUBLAREA ALOCAŢIILOR. „Dacă Guvernul dă OUG pentru impozitarea pensiilor speciale, PSD nu o ataca la CCR”

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat, luni seară, că banii necesari pentru dublarea alocaţiilor pot fi obţinuţi prin impozitarea pensiilor speciale. În cazul în care Guvernul Orban va emite o ordonanţă în acest sens, social-democraţii nu o vor ataca la Curtea Constituţională.

RomaniaTV.net
08 iun. 2020, 20:13
Ciolacu, despre banii pentru DUBLAREA ALOCAŢIILOR. „Dacă Guvernul dă OUG pentru impozitarea pensiilor speciale, PSD nu o ataca la CCR”

„Dacă nu au bani să dubleze alocaţiile, eu îl invit din nou pe domnul Orban: mâine dimineaţă să facă şedinţă de Guvern şi să impoziteze toate pensiile speciale şi atunci o să facă rost de bani pentru dublarea alocaţiilor. Cred că e cea mai rapidă metodă. Eu îi garantez că PSD nu va ataca această ordonanţă la CCR”, a precizat Marcel Ciolacu, la postul B1 TV, citat de Agerpres.

DUBLARE ALOCAŢII. PSD: Klaus Iohannis trebuie să promulge rapid legea

Ciolacu a afirmat că, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, indiferent de ora la care va fi emisă această ordonanţă, chiar dacă va fi dată „noaptea ca hoţii”, Monitorul Oficial va funcţiona şi actul normativ menţionat va apărea până dimineaţă.

Ciolacu afirmă că are discuţii cu ALDE şi Pro România pentru o alianţă la alegerile locale

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că are discuţii cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi cu cel al Pro România, Victor Ponta, în vederea încheierii unei alianţe între cele trei partide la alegerile locale.

Marcel Ciolacu, după ce Nelu Tătaru a sugerat prelungirea stării de alertă. „A făcut un anunţ neserios. E clar că e un joc politic”

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat, luni, la România TV că anunţul făcut de Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, cu privire la posibilitatea prelungirii stării de alertă după 15 iunie, este unul „neserios” pe motiv că nu poate fi luată o astfel de măsură fără a oferi explicaţii. Mai mult, preşedintele Camerei Deputaţilor a dat de înţeles că se urmăreşte „un joc al achiziţiilor publice sub masca acestei stări de alertă”.

Ciolacu: PSD nu mai vrea continuarea Klaustrofobiei ca model de guvernare. Tătaru vrea să ne ţină şi după 15 iunie în stare de alertă