Ciolacu, despre programul de relansare economică: "Iohannis reevaluează marile investiţii ale PSD pe modelul Băsescu"

Publicat: Miercuri, 01 Iulie 2020 08:40 // Actualizat: Miercuri, 01 Iulie 2020 08:44 // Sursa: romaniatv.net

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, acuză Guvernul Orban că a preluat mai multe idei din programul de guvernare al social-democraţilor care "sunt bune de numit liberale și puse în Planul Național de Relansare Economică". "Va putea oare Klaus Iohannis să înghită toate astea, demn ca un pelican, și să le prezinte drept mărețe invenții liberale?", s-a întrebat retoric preşedintele Camerei Deputaţilor.

Liderul interimar al PSD susţine că "Iohannis reevaluează marile investiții ale PSD pe modelul Băsescu. Sunt bune de numit liberale și puse în Planul Național de Relansare Economică!"

"Ministrul Finanțelor a dezvaluit deja câteva mari idei de investiții ⚠️ din Planul de Relansare Economică, prezentat azi țării de Iohannis. La capitolul “preluări din programul de guvernare al PSD”, liberalii au punctaj maxim, 5 din 5!
⚠️ Autostrada Sibiu-Pitești - 3 din 5 loturi scoase la licitație în guvernarea PSD, pe un lot se lucrează efectiv de anul trecut;
⚠️ Autostrada Comarnic-Brașov - se lucrează din 2019 pe lotul Predeal-Cristian, azi liberalii vin cu modificări majore și spun că avizele necesare durează 3 ani;
⚠️ Modernizarea Aeroportului Otopeni - proiectarea și execuția gata de licitație în octombrie 2019;
⚠️ Spitalele regionale - la final de guvernare, PSD finalizase lansarea procedurilor pentru spitalele din Iași și Cluj, semnate imediat de Cabinetul Orban;
⚠️ Sistemul Național de Irigații - PSD a început șantiere de un miliard de euro din bugetul țării şi 435 milioane euro de la UE.
Ce nu spune Florin Cîțu dar a făcut-o deja șeful lui, Orban: PNL a reevaluat până și proiectul PSD al Fondului Național de Dezvoltare și Investiții, pe model polonez! Ce credeți, va putea oare Klaus Iohannis să înghită toate astea, demn ca un pelican, și să le prezinte drept mărețe invenții liberale?

#Guvernare copy-paste!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Şedinţă de Guvern 1 iulie. Ordonanţă de Urgenţă prin care acordă noi "PENSII SPECIALE", pe ordinea de zi

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
economie Guvern Klaus Iohannis Marcel Ciolacu program PSD relansare
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8698
RON
30 Sep
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H