Ciolacu, despre rezultatul alegerilor prezidenţiale din SUA. „Se prefigurează o victorie a lui Trump”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, miercuri, că, din cifrele pe care le-a văzut, se prefigurează o victorie a lui Donald Trump la alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

RomaniaTV.net
04 nov. 2020, 10:56
Ciolacu, despre rezultatul alegerilor prezidenţiale din SUA. „Se prefigurează o victorie a lui Trump”

„Întotdeauna, în Statele Unite au fost alegeri strânse şi se pare că şi de această dată este la fel. Din cifrele pe care le-am văzut, se prefigurează o victorie a actualului preşedinte, a lui Donald Trump. Statele cele mai populate sunt câştigate de către Donald Trump, ceea ce duce la acest scor. Să vedem cele două camere. (…)

America împarte puterea, astfel se creează echilibrul necesar. În afară de republicani şi democraţi, am văzut doar două mandate de senator ale altui partid, deci polarizarea între cele două forţe rămâne în America un lucru evident”, a spus Marcel Ciolacu, într-un interviu acordat DC News, preluat de Agerpres.

Marcel Ciolacu, despre relaţia cu SUA. „Vorbim de partenerul strategic al României”

Preşedintele Camerei Deputaţilor a explicat că PSD nu are vreo preferinţă pentru vreunul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale din SUA.

„Vorbim de partenerul strategic al României. Cel puţin în zona de securitate, dependenţa României către Statele Unite este evidentă şi este normală. Suntem membri NATO şi până la urmă este cel mai important partener al României pe această zonă”, a mai spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu, previziune SUMBRĂ! A dezvăluit câte infectări cu COVID-19 crede că vor fi raportate astăzi. Noi cifre-record