Ciolacu, după ce deputaţi PSD Adrian Solomon şi Irinel Stativă au făcut scandal într-o şaormerie din Bucureşti: „Să aflăm adevărul”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat neîncrezător în faptele colegilor săi de partid, deputații Adrian Solomon și Irinel Ioan Stativă, despre care Poliţia a anunţat, printr-un comunicat de presă, că au făcut scandal luni noaptea într-o șaormărie din Centrul Vechi, i-au înjurat pe polițiști și "au avut o atitudine sfidătoare la adresa acestora" agenţilor. "Să aflăm adevărul", a spus preşedintele interimar al PSD, față de comportamentul colegilor săi. Şi deputatul PSD Marius Budăi nu crede în varianta prezentată de Poliţie şi sustine că a vorbit cu Adrian Solomon, iar acesta i-a spus că avea mască de protecție în momentul în care a intrat în fast food. Social-democratul acuză faptul că au parte de poliție politică. 

RomaniaTV.net
07 iul. 2020, 11:36
Ciolacu, după ce deputaţi PSD Adrian Solomon şi Irinel Stativă au făcut scandal într-o şaormerie din Bucureşti: „Să aflăm adevărul”

„În această dimineaţă, o patrulă a Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost solicitată de agenţii de pază ai unui restaurant de tip fast-food din Sectorul 3 să intervină, întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuză să poarte mască de protecţie, având un comportament recalcitrant. Poliţiştii au depistat persoana în cauză, iar în urma discuţiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau, a manifestat un comportament similar. Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”, anunţă un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Citeşte şi: Deputaţi PSD Adrian Solomon şi Ionel Stativă, fără mască, scandal într-un fast-food din Bucureşti UPDATE

Cei doi bărbaţi amendaţi sunt deputații PSD Adrian Solomon și Irinel Ioan Stativă.

Surse din Poliție au declaratpentru G4Media.ro că deputații PSD i-au amenințat pe polițiștii care i-au amendat, spunându-le, printre altele: „Nu vă meritaţi hainele statului!”, „Eu vă plătesc salariile!”, „Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie!”, „Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” sau „Nu am ce să vorbesc cu voi că aveţi 3 luni de şcoală!”.

Adrian Solomon, un apropiat al lui Marcel Ciolacu şi președinte al Comisiei de Muncă din Camera Deputaților, le-a spus jurnaliştilor că nu a fost amendat, ci doar legitimat.

”Nu am fost amendaţi aseară. Am fost doar legitimaţi. Totul e un abuz”, a susţinut Solomon într-un mesaj transmis Hotnews.
Întrebat de ce este un abuz, replica a fost: „Am fost legitimaţi şi atât”. Întrebat din nou despre amendă, el a răspuns: „Asta ştiu de la TV”.

Chestionat despre conflictul cu poliţiştii şi jignirile pe care le-ar fi adus acestora, Solomon a răspuns: „Să demonstreze în instanţă. E uşor în comunicate”.