Ciolacu: „Eficienţa măştilor în spaţiile închise ni s-a demonstrat nouă clar că este eficientă”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, la România TV, că este convins de eficienţa măştilor purtate la interior, dând exemplu unei situaţie trăite de conducerea PSD în Bistriţa-Năsăud, unde unul dintre liderii locali, Emil Moldovan, a circulat în acelaşi microbuz alături de lideri ai PSD şi nu i-a infectat, pentru că a purtat masca de protecţie.

RomaniaTV.net
22 oct. 2020, 17:03
Ciolacu: „Eficienţa măştilor în spaţiile închise ni s-a demonstrat nouă clar că este eficientă”

Marcel Ciolacu a povestit, joi seară, la România TV, situaţia trăită de lideri ai PSD în Bistriţa-Năsăud, unde preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, s-a deplasat cu microbuzul împreună cu mai mulţi lideri ai PSD şi a purtat mască, ştiind că în CJ este un angajat infectat cu SARS-CoV-2.

Ulterior, Moldovan a fost diagnosticat cu COVID-19 însă niciunul dintre cei care s-au aflat în microbuz alături de el nu a fost infectat pentru că s-au respectat regulile privind purtarea măştii de protecţie.

„Eficienţa măştilor în spaţiile închise ni s-a demonstrat nouă clar că este eficientă”, a spus Marcel Ciolacu, în acest context.

Anterior, Marcel Ciolacu s-a făcut remarcat, în repetate rânduri, la evenimente la care nu a purtat mască de protecţie. În 18 iunie, el a condus şedinţa plenului celor două Camere ale Parlamentului fără a purta masa de protecţie, el afirmând că nu poate vorbi cu masca pe nas şi gură.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu aruncă BOMBA: „Guvernul a încercat să introducă altfel raportările în sistemul STS. O să le ascundă în week-end”