Ciolacu îi desființează pe cei din USR: „Cei care clamau fără penali acum fac scut în jurul penalilor din propriul partid. Eu și acest Guvern vom avea toleranță zero față de corupție”

Marcel Ciolacu a susținut un discurs în Parlament despre proiectul de lege privind măsurile fiscal-bugetare pentru care Guvernul își asumă răspunderea.

26 sept. 2023, 20:04
Ciolacu îi desființează pe cei din USR: „Cei care clamau fără penali acum fac scut în jurul penalilor din propriul partid. Eu și acest Guvern vom avea toleranță zero față de corupție”

În timpul discursului său, Marcel Ciolacu i-a desființat pe cei din USR pe care i-a acuzat de corupție. Șeful PSD a afirmat că „eu și acest Guvern vom avea toleranță zero față de corupție”.

Citește și Premierul Ciolacu: „Impozitarea cu 70% a sumelor nejustificate NU înseamnă taxarea banilor de la nuntă sau de la botez”

”Știu că în aceste zile românii de bună credință se întreabă ce se va întâmpla cu taxele și impozitele lor. Dacă acești bani vor fi bine cheltuiți sau vor ajunge printr-un portabaj. (…)

Această guvernare este despre reforme și economie, despre binele românilor și dezvoltarea României, cei care vor să folosească funcția publică sau politică pentru beneficii personale nu vor fi tolerați în această guvernare și nu se vor putea ascunde după carnetele de partid. (…)

Cei care clamau fără penali acum fac scut în jurul penalilor din propriul partid. Spre deosebire de ei, eu și acest Guvern vom avea toleranță zero față de corupție”, a transmis Ciolacu, referindu-se la USR.

Marcel Ciolcu șterge pe jos cu USR: „Nu voi fi niciodată solidar cu cei care confundă funcția cu moșia proprie”

”Nu voi fi niciodată solidar cu cei care confundă funcția cu moșia proprie. Nu voi tolera niciun exces și le cer tuturor celor care sunt în slujba românilor să se gândească de două ori când avizează o achiziție publică. Ne putem face treaba și fără cele mai noi mașini, telefoane sau deplasări externe al căror scop este doar plimbarea”, a mai spus premierul.

Citește și Marcel Ciolacu în Parlament: „Nu încasăm taxe și ne împrumutăm la nesfârșit! Toată lumea va plăti în funcție de cât câștiga! Nu se poate ca simpla prezență la serviciu să-ți dea dreptul automat la sporuri de zeci de mii de lei”


Calendar 2024
Calendar 2024