Ciolacu îl atacă pe Iohannis după conferinţa de presă a preşedintelui: „Trist preşedinte, jalnic profesor!”

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a reacţionat dur, într-un mesaj pe Facebook, după conferinţa de presă susţinută miercuri de Klaus Iohannis la Cotroceni, în care a atins şi tema începerii anului şcolar, afirmând că guvernul a făcut toate pregătirile, iar acum autorităţile locale vor avea cel mai mare rol în gestionarea activităţii din şcoli.

RomaniaTV.net
09 sept. 2020, 16:18
Ciolacu îl atacă pe Iohannis după conferinţa de presă a preşedintelui: „Trist preşedinte, jalnic profesor!”

Liderul PSD a adăugat că este inadmisibil ca şeful statului să se spele pe mâini de Guvernul său care nu a fost capabil să facă nimic pentru ca deschiderea în siguranţă a şcolilor.

„Trist președinte, jalnic profesor!

Este inacceptabil să te speli pe mâini pentru că Guvernul TĂU n-a fost în stare să facă NIMIC pentru deschiderea în siguranță a școlilor.

Cum adică să se ocupe primarii? Guvernul ce păzește, domnule Iohannis?! Sunt 7 milioane de copii, părinți și bunici care nu știu nici acum ce se va întâmpla pe 14 septembrie.
Cum adică să spui că elevii se obișnuiesc repede cu „lucrurile mai puțin plăcute”?! Cu lipsa manualelor, a tabletelor și cu purtarea ore în șir a măștilor luate din banii părinților?! Cu profesorii care vor intra la clasă cu frica că se vor infecta, cu zeci de măsuri aberante venite de la centru pentru primari, cu localități întregi unde nu este nici măcar semnal la telefon?! Cum?!

Dar nu vreți dvs., domnule Iohannis, să vă obișnuiți cu ideea că nu sunteți președintele PNL, ci președintele TUTUROR românilor?

Să nu mai faceți campanie deșănțată de la pupitrul prezidențial, să renunțați la amenințările la adresa opoziției și să îmbrăcați haina de președinte, nu geaca galbenă?

Curaj! Un prim pas ar fi susținerea dublării alocațiilor! Este legea pe care ați promulgat-o acum câteva luni și pe care o așteaptă milioane de români! Dacă nu pentru altceva, măcar pentru a le putea achiziționa copiilor lor tabletele atât de necesare acum educației! Tablete pe care, nici după luni de zile, Guvernul pe care îl apărați cu atâta ardoare nu a fost în stare să le asigure celor care vor începe luni școala on-line.”, este mesajul publicat în numele preşedintelui partidului pe pagina de Facebook a PSD.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, despre majorarea pensiilor şi dublarea alocaţiilor: Atât s-a putut. Asta e realitatea


loading...
Partenerii noștri