Ciolacu: N-o să fiu contracandidatul lui Sorin Grindeanu şi nici el nu va fi contracandidatul meu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, luni, după CEx al PSD, referindu-se la o eventuală candidatură la şefia partidului, că n-o să candideze niciodată împotriva lui Sorin Grindeanu şi fost premier contra lui. 

RomaniaTV.net
10 feb. 2020, 15:10
Ciolacu: N-o să fiu contracandidatul lui Sorin Grindeanu şi nici el nu va fi contracandidatul meu

„N-o sa fiu contracandidatul lui Sorin Grindeanu, si nici el nu va fi contracandidatul meu. Asta am încercat să lamuresc de mult”, a spus Marcel Ciolacu, la finalul CEx. 

„Îmi place sa ma uit la istoria recentă şi să învăţ din greşelile altora chiar dacă deranjeaza sau nu. Cred că PSD trebuie sa fie condus de un om cu victorii. Nu e suficient sa revendici scaunul doar pentru ca ai vremelnic cea mai inalta funcţie din partid”, a continuat Marcel Ciolacu. 

Declaraţiile lui Marcel Ciolacu vin în contextul în care PSD Bucureşti şi-a anunţat public csusţinerea pentru Marcel Ciolacu la şefia partidului.

„Fiecare organizaţie susţine ce coleg consideră că se califică mai bine pentru această funcţie, dar nu cred că trebuie să demarăm o competiţie între noi, în calitate de colegi, cred că ar fi util să luăm o decizie consensuală şi cred că nu trebuie apară animozităţi la nivelul conducerii. Ambii colegi, şi domnul Ciolacu şi domnul Grindeanu sunt lideri politici puternici şi care pot contribui împreună la modernizarea PSD, fireşte alături şi de alţi colegi din ţară”, a spus primarul Capitalei.

În acelaşi timp, sunt şi organizaţii care spun că Sorin Grindeanu sau Vasile Dîncu ar fi potriviți să conducă partidul, potrivit România TV