Ciolacu: „Nu cred că locul contracandidatului Gabrielei Firea era la Cotroceni. Aceasta nu este România normală”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, i-a reproşat lui Klaus Iohannis faptul că l-a invitat la Palatul Cotroceni pe Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi de Alianţa USR-PLUS la Primăria Capitalei. Preşedintele Camerei Deputaţilor i-a sugerat şefului statului să îi cheme la Palatul Cotroceni pe toţi candidaţii la Primăria Capitalei pentru a-şi prezenta proiectele.

RomaniaTV.net
25 sept. 2020, 07:45
Ciolacu: „Nu cred că locul contracandidatului Gabrielei Firea era la Cotroceni. Aceasta nu este România normală”

„Am o singură mâhhire, mai ales în ceea ce priveşte ziua de ieri, este vizazi de preşedintele Iohannis. Nu poţi, indiferent de cât de mult îşi doreşti să iasă un anumit candidat. Este nepermis să transformi Cotroceniul în sediu de campanie pentru un anumit candidat.

Toate lucrurile trebuie să o aibă o măsură, un echilibru. Acesta este rolul preşedintelui. Aceasta nu este România normală pe care preşedintele Iohannis a promis-o tututor românilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Tăriceanu: Iohannis este agentul electoral al lui Nicuşor Dan. L-a mângâiat pe cap după ce a ieşit ciufulit din scandalul cu interlopii

Prezent vineri la Bistriţa pentru a susţine candidaţii social-democraţi la alegerile locale, liderul PSD i-a sugerat lui Klaus Iohannis că „poate n-ar fi rău să facă o invitaţie la toţi candidaţii la Primăria Generală să-şi prezinte proiectele”.

„Sunt convins să Gabriela Firea are mai multe proiecte, mai explicite. Nu cred că locul contracandidatului Gabrielei Firea era ieri la Cotroceni, poate la alte instituţii ale statului.

Dacă doreşte binele bucureştenilor şi să se implice în avizarea proiectelor pentru bucureşteni, de ce nu a invitat-o pe Gabriela Firea timp de patru ani, cât timp a fost mandatul ei la Primăria Capitalei?”, a spus preşedintele PSD.

Ludovic Orban şi Nicuşor Dan, discuţii cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. „Soluţiile propuse de Nicuşor Dan sunt fezabile”