Ciolacu: Numai eu am semnat vreo zece plângeri penale împotriva Guvernului

Întrebat dacă a primit vreun răspuns din partea procurorilor, liderul PSD a răspuns negativ.  "Eu de ce am zis că o să ne ducem în faţa DNA-ului?

28 iul. 2021, 23:27
Ciolacu: Numai eu am semnat vreo zece plângeri penale împotriva Guvernului

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că a semnat, în calitate de lider de partid, zece plângeri penale care vizează fapte ale Guvernului, atât din perioada în care Executivul era condus de Ludovic Orban, cât şi după ce Florin Cîţu a devenit prim ministru.

„Numai eu am semnat vreo zece plângeri penale împotriva Guvernului la DNA. Şi a lu’ domnu’ Cîţu, şi a lu’ domnu’ Orban… Vi le trimit pe toate: şi cu numirile de prefecţi şi cu noaptea cu ordonanţele…”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România Tv.  

Întrebat dacă a primit vreun răspuns din partea procurorilor, liderul PSD a răspuns negativ.  „Eu de ce am zis că o să ne ducem în faţa DNA-ului? N-aţi vrea să mergem totuşi, dom-le, haideţi să vedem ce se întâmplă! S-au blocat, sunt aşa de multe, sunt unele vechi, care-s prioritare?”, a adăugat preşedintele PSD.

El a declarat că PSD va continua să sesizeze autorităţile atunci când consideră că guvernanţii încalcă legea, susţinând că „la fiecare abuz vom merge punctual pe ele”.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat miercuri seara că social-democraţii nu vor susţine un guvern minoritar PNL. „În privinţa unui guvern minoritar USR n-am luat încă o decizie”, a spus Ciolacu.

EXCLUSIV Marcel Ciolacu ameninţă guvernul: „Dacă ei au voie să facă congres cu 5.000 de oameni, iar la miting au voie doar 500, atunci facem şi noi congres PSD în faţă la Cotroceni!”
Ciolacu: Este exclus ca PSD să voteze un guvern minoritar PNL, în privinţa USR n-am luat o decizie

Întrebat miercuri seara dacă PSD ar susţine un guvern minoritar PNL-UDMR, în cazul în care USR PLUS ar fi exclus de la guvernare, liderul social-democrat a răspuns: „Este exclus ca PSD să voteze un guvern minoritar PNL. (…) Sunt soluţii, sunt guverne minoritare, poate să fie un guvern minoritar PSD, poate să fie un guvern minoritar USR. Pot să fie alegeri anticipate”.

Marcel Ciolacu: „Este exclus ca PSD să voteze un guvern minoritar PNL, în privința USR n-am luat o decizie. Să vedeţi ce se bat în august!”
La întrebarea dacă PSD ar susţine un guvern minoritar USR, Marcel Ciolacu a spus: „N-am luat o decizie politică. În privinţa PNL am luat o decizie politică în interiorul partidului”.

Liderul social democrat susţine că actualul Parlament nu mai reflectă realitatea şi opţiunile românilor.

„Îl anunţ pe domnul preşedinte că după şase luni de la alegerile forţate şi cu morţi ascunşi pe care îi raportăm şi acum, actual Parlament nu mai reflectă realitatea şi opţiunile românilor”, a mai spus Ciolacu la România TV.


loading...