Ciolacu, reacţie după anunţul lui Ponta privind alianţa cu Negoiţă: Este un ajutor direct pentru PNL. Gabriela Firea îi va spulbera

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat, duminică, după anunțul făcut de Victor Ponta privind alianța cu Robert Negoiță pentru alegerile locale din 2020, fostul premier a ”trădat valorile social-democrate” și a ales ”să facă jocul PNL și al președintelui Iohannis”.

RomaniaTV.net
26 iul. 2020, 10:10
Ciolacu, reacţie după anunţul lui Ponta privind alianţa cu Negoiţă: Este un ajutor direct pentru PNL. Gabriela Firea îi va spulbera

ALEGERI LOCALE 2020. ”Așa-zisa alianță anunțată de Victor Ponta reprezintă un ajutor direct pentru Nicușor Dan la primăria Capitalei. Un om de stânga a ales să trădeze din nou valorile social-democrate și să facă jocurile PNL și ale președintelui Iohannis. Păcat! Le dau însă o veste proasta: Gabriela Firea îi va spulbera! Pentru că spre deosebire de cei care fac și desfac alianțe politice pe sub masă, Gabriela Firea a demonstrat că este interesată doar de oameni și de viața lor. Iar PSD o va sprijini în continuare!”, a scris Ciolacu, pe Facebook, duminică.

Alianţa Bucureşti 2000: Victor Ponta şi Robert Negoiţă vor avea candidaţi comuni

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat şi ea rapid la atacurile lansate de Victor Ponta și Robert Negoiță la adresa sa. „Oamenii sunt mai inteligenti decat ii cred unii conducatori. Mai intuitivi si mai perspicace. Cei care ii mint sau spun jumatati de adevar vor avea o mare surpriza.

#Corectitudine #Verticalitate #BunaOrganizare #VaFiBine”, scrie Gabriela Firea pe Facebook. 

Victor Ponta și Robert Negoiță au lansat atacuri voalate la adresa primarului Capitalei, Gabriela Firea. Noi încercăm să venim cu o proiecție pe termen maia lung și cu noțiunea că există o variantă și pentru cei care nu sunt prinși în lupta între PNL și PSD. Doamna Firea nu va putea face mai mult decât a făcut, iar Nicușor Dan a fost și el acaparat de căpușe”, a declarat Victor Ponta.

Citește și: Mihai Tudose, DEZLĂNȚUIT: Nu uitați să purtați mască… începe să pută. Bani au fost și sunt, de vreme ce se duc spre presă!

La rândul său, Robert Negoiță a declarat că „Un primar trebuie să fie pe șantiere toată ziua, nu pe televizor toată ziua și prin ziare. Sunt primari care vorbesc despre orice altceva mai puțin de proiectele pe care le au. Noi putem să fim la radio să vorbim frumos, dar în trafic plămânii se sufocă din lipsă de infrastructură. În București noi avem nevoie de un primar care să fie omul faptelor”.


loading...