Ciolacu: Sperăm să se găsescă o linie de supravieţuire a Guvernului şi a românilor

Marcel Ciolacu, președintele PSD a declarat la România TV faptul că speră să se găsească o linie de supraviețuire a Guvernului, dar și a românilor.

RomaniaTV.net
30 mart. 2020, 14:03
Ciolacu: Sperăm să se găsescă o linie de supravieţuire a Guvernului şi a românilor

”Sperăm să găsească o linie de supraviețuire a Guvernului și a noastră, a românilor. Ultima ședintă de Guvern au avut-o joi, au trimis abia astăzi ordonanța de urgență, tot azi au retras-o”

Citește și: BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA. 1952 de persoane cu COVID-19 până la 30 martie. 53 de pacienţi la ATI. Ne pregătim de scenariul 4

În ceea ce privește criza economică, președintele interimar al PSD a declarat faptul că nu se știe cât va fi de gravă, iar Guvernul României a luat măsuri diferite față de guvernele din alte state europene.

”Criza va fi, nu știm cât de gravă. Guvernul României nu a luat aceleași măsuri cum au luat guvernele din alte state. În restul Europei s-a pus condiția să nu trimiți în șomaj. Este normal să și iei în această criză, dar să și dai”

În ceea ce privestește scenariul 4, Marcel Ciolacu așteaptă să vadă ce măsuri vor fi luate.

”Cred că sunt specialiști în domeniul medical, cum sunt Arafat, Străinu care se princep mult mai bine ca politicienii. Vom trece cel puțin mâine în faza a patra și vom vedea ce măsuri se vor lua. Trebuie să stam mai mult în izolare, autoizolare”