Cioloş: Autostrăzile au fost un succes, o să vedeţi anul viitor

Publicat: Duminică, 04 Decembrie 2016 15:20 // Actualizat: Duminică, 04 Decembrie 2016 15:21 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Dacian Cioloş a declarat că, pentru Guvern, capitolul infrastructurii şi al autostrăzilor a fost un "succes", pentru că Executivul nu a avut ca obiectiv "inaugurări" de kilometri, având în vedere că, 2015, la venirea actualului Cabinet, multe şantiere erau blocate, iar situaţia s-a remediat între timp.

Foto: Facebook / Dacian Cioloş

Întrebat dacă, din punctul de vedere al infrastructurii şi al kilometrilor de autostradă, poate spune că Guvernul a înregistrat un eşec, Cioloş a infirmat.

"La autostrăzi, eu aş spune că e un succes. (...) Nu acesta a fost obiectivul (creşterea numărului de kilometri de autostradă inauguraţi - n.r.) şi nu aveam cum, şi asta trebuie să fie clar pentru toată lumea. Autostrăzile nu le faci pentru că ai un an de zile un ministru bun sau o echipă foarte dinamică. Dacă noi nu am avut proiecte pe care să se lucreze în anii trecuţi, nu aveam cum să inaugurăm anul ăsta. O să vedeţi anul viitor", a declarat, la Digi24, Dacian Cioloş.

Premierul a spus că această discuţie va putea avea loc la mijlocul anului viitor, când se vor vedea rezultatele.

"Când am venit în noiembrie, pe aproape toate şantierele nu se lucra. Deci şantiere care erau contractate, unde erau firme care trebuiau să execute lucrări, nu se lucra. Erau blocate din motive administrative. Erau blocate licitaţii, pentru că nu era clară legislaţia, nu erau autorizaţiile de la diverse ministere", a explicat el.

Dacian Cioloş a precizat că Executivul condus de el a lansat masterplanul pe Transporturi, a efectuat mai multe studii de fezabilitate şi a deblocat lucrări prin negocieri cu firmele care execută lucrări, şi de aceea nu poate numi activitatea Guvernului un eşec în acest domeniu.

Citeşte şi Dacian Cioloş, despre proiectul Legii salarizării unitare: Creşterile sunt în primul rând la salariile mai mici

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
autostrăzi dacian ciolos Guvern premierul dacian ciolos
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 dec 19:13
Răspunde | Votează email 7 email
Emil
Dacă nu ar fi de plâns, omul asta ar fi un mare comediant.
1
EUR
4.8365
RON
07 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H