Dacian Cioloş, după ce Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier: PNL joacă baba-oarba cu guvernul

Dacian Cioloş, liderul PLUS, a lansat un atac dur la adresa liberalilor după ce Administraţia prezidenţială a anunţat, joi, cu puţin timp înaintea votului din Parlament pentru învestirea unui nou Guvern, că premierul desemnat Florin Cîţu şi-a depus mandatul. 

RomaniaTV.net
12 mart. 2020, 14:18
Dacian Cioloş, după ce Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier: PNL joacă baba-oarba cu guvernul

Domnul Cîțu era ieri hotărât să-și asume mandatul de prim-ministru. Știu asta foarte sigur! Ce s-o fi întâmplat în ultimele ore? Cine și ce jocuri face? Țara are nevoie de un guvern stabil. O majoritate se contura să susțină instalarea guvernului.

Lumea se pregătește să lupte cu criza de sănătate și cu criza economică și PNL joacă baba-oarba cu guvernul.

Nu știu cine/ce calcule și-a făcut, dar acest joc politic al PNL în momentele pe care le trăim este IRESPONSABIL.

Cui îi e teamă de guvernare? Nouă nu!„, a scris Dacian Cioloş pe Facebook. 

Şi USR a reacţionat după ce premierului desemnat, Florin Cîţu, a decis să-şi depună mandatul, înainte de votul din Parlament. Reprezentanţii USR acuză PNL că îşi bate joc de România.

Este dovada că tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni a fost o șaradă”, este mesjajul publicat de USR pe Facebook.

Citeşte şi: Florin Cîţu, după ce şi-a depus mandatul: Gestul meu trebuie interpretat în contextul prin care trece astăzi România

Florin Cîţu, premierul desemnat de Klaus Iohannis pentru a forma Guvernul, şi-a depus mandatul. Anunţul a fost făcut de Administraţia Prezidenţială.

„Domnul Florin Vasile Cîțu și-a depus astăzi mandatul de prim-ministru desemnat”, a anunţat Administraţia prezidenţială.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de această decizie și urmează să facă o declarație de presă în cursul acestei seri”, a mai anunţat Administraţia Prezidenţială.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, după ce Florin Cîţu şi-a depus mandatul. „Este cel mai bun lucru care se putea întâmpla”