Ciprian Marica, acuzat că hărțuiește o femeie din București. Halucinant: ce i-ar fi făcut fostul fotbalist: „E foarte periculos!” VIDEO

Ciprian Marica (36 de ani) este acuzat că hărțuiește o femeie din București. Aceasta susține că fostul atacant al echipei naţionale o presează încă din 2017 ca să își vândă casa, deranjat fiind de faptul că el locuiește la parter, iar ea la etajul unu!

17 mart. 2022, 19:09
Ciprian Marica, acuzat că hărțuiește o femeie din București. Halucinant: ce i-ar fi făcut fostul fotbalist: „E foarte periculos!” VIDEO

Ciprian Marica, acuzat că hărțuiește o femeie din București. Georgeta, o femeie care locuiește în București, a refuzat să își vândă locuința, iar fostul fotbalist ar fi hărțuit-o pe aceasta și chiar i-a pus casa la vânzare!

Ciprian Marica, acuzat că hărțuiește o femeie din București. Halucinant: ce i-ar fi făcut fostul fotbalist: „E foarte periculos!”

Georgeta susţine că Marica și-a pus un prieten să închirieze apartamentul pe care îl deține la parter pentru a produce un scandal uriaș! „Domnul Ciprian Marica, fotbalistul, de când a cumpărat aici, în 2017, mă hărțuiește încontinu să îi vând. Stăm în aceeași curte, el stă la parter și eu la etajul 1. Eu le-am spus din start că nu le vând, nu au înțeles, iar de atunci se întâmplă numai probleme, numai șicane”, a spus femeia la Acces Direct. „Mi-a pus casa în vânzare! Prin agenție a pus-o la vânzare, vin clienții și întreabă că e casa de vânzare, iar eu habar n-am. Cel mai grav e de două săptămâni de când a închiriat unui prieten de-al lui și care mă hărțuiește încontinuu. E foarte periculos, sunt recalcitranți, s-au luat la bătaie zilele trecute. Cred că a fost pus special”, a mai spus Georgeta.

Ciprian Marica, susţinut de acte în disputa cu Ilie Năstase. Cum a semnat legendarul sportiv că renunță la calitatea de membru al Fundației DOCUMENTE

Ciprian Marica a reacționat şi susține că nu a vorbit niciodată cu femeia care îl acuză că o hărțuiește. „A stat vreodată de vorbă cu mine? Mă cunoaște din altă parte decât de la televizor? Care e speța, că eu nu sunt implicat în chestia asta! Acum jumătate de oră l-am sunat pe tata să văd de ce e vorba. Nu am stat niciodată de vorbă cu doamna, nu știu despre ce e vorba. E o problemă a părinților mei care nu cred că e de ordinul televizorului, ce treabă are cu mine?”, a spus Ciprian Marica.

Ciprian Marica, sătul de glumele cu prosopul, după ce a fost prins cu amanta: „Aşa trişti să fie unii?”