Ciprian Marica, amintiri despre Ibrahimovic: L-am cunoscut în casă la Mitea, jucau fotbal pe Playstation

Ciprian Marica și-a amintit momentele când l-a întâlnit pe Zlatan Ibrahimovic. Prima dată l-a cunoscut în casa lui Nicolae Mitea, care a fost coleg cu suedezul la Ajax.

14 iun. 2016, 07:44
Ciprian Marica, amintiri despre Ibrahimovic: L-am cunoscut în casă la Mitea, jucau fotbal pe Playstation

Este incredibil de mare! Este imens, în adevăratul sens al cuvântului. Am jucat contra lui într-un meci Stuttgart – Barcelona. Vreau să vă spun că pe culoarul pe care mergeam spre teren m-am nimerit lângă el. Avea un picior de două ori cât al meu și nu numai laba piciorului, cât și pulpa! Imaginați-vă când pune mâna pe un adversar la ce distanță îl ține.

Tot cu Zlatan îmi aduc aminte când l-am cunoscut în casă la Mitea. La nimeni altul decât la Mitea. Am fost în vizită la Nicușor când juca la Ajax, eu la Dinamo. Mi-a zis: „Băi Cipri, hai pe la mine!”. Și m-am dus. L-am găsit jucând pe PlayStation fotbal cu Zlatan. E imens!„, a povestit Marica la Dolce Sport.

Citeşte şi Zlatan Ibrahimovic şochează din nou: Am făcut mai multe pentru Franţa decât Francois Hollande

Zlatan Ibrahimovic participă cu naţionala Suediei la EURO 2016 şi ar putea deveni primul jucător din istorie care marchează la patru ediţii ale Campionatului European de Fotbal. În primul meci din grupe, Suedia a remizat cu Irlanda, scor 1-1.