Ciprian Marica, protagonistul unui scandal sexual. Mama fotbalistului a reacţionat şi i-a trimis un mesaj „nurorii” Ioana

Ciprian Marica (34 de ani) este în atenţia presei după apariția videoclipului compromițător cu el și Ana Muntean (VIDEO AICI), nora lui Florin Muntean, fostul boss de la Transgaz, într-un hotel din Cluj.

RomaniaTV.net
30 apr. 2020, 07:44

În urmă cu câteva ore, Ioana Marcu, mama copiilor lui Ciprian Marica, a postat o fotografie, unde apare alături de iubitul ei, însă expresia de pe faţa ei este una tristă. Printre persoanele care i-au comentat la fotografie se numără şi mama fotbalistului, Sorina Marica, care a ţinut să îi transmită un mesaj, din care reiese că ar trebui să îşi ierte logodnicul şi să îşi ţină familia unită.

Citeşte şi: Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

Iubirea, grija, sprijinul, bunatatea, rabdarea si intelegerea sunt valorile care sustin o familie fericita si sanatoasa! Va iubesc!!!„, a scris mama lui Ciprian Marica la fotografia postată de logodnica acestuia, Ioana Marcu.

Ciprian Marica și Ioana nu sunt căsătoriți, însă au împreună doi copii. De-a lungul timpului, despre Ciprian Marica au circulat mai multe zvonuri legate de faptul că nu ar fi chiar „ușă de biserică” și i s-ar scurge ochii după diverse domnișoare apetisante. Cu toate acestea, fostul fotbalist român și Ioana pozează, pe rețelele de socializare, în cuplul perfect și sunt, încă, împreună.

Cine este Ana Muntean, femeia prinsă de soţ când îl înşela cu Ciprian Marica

Ana Muntean, soţia lui Florin Muntean, fiul fostului şef al Transgaz, a avut în 2019 o aventură cu Ciprian Marica. Iubăreţii au fost prinşi în fapt chiar de soţul încornorat, care până la urmă şi-a iertat nevasta.

Ana Muntean este căsătorită cu Florin Muntean Jr., cu care are și doi băieți, de doi, respectiv patru ani. Sexy-mămica a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, a și făcut sport de performanță, iar în momentul de față lucrează ca instructoare de fitness.

De când este izolată la domiciliu, tânăra s-a gândit să le motiveze pe mămici și, zilnic, postează diferite serii de exerciții care se pot face acasă. Ba, chiar s-a gândit să apară și la TV!


loading...
Partenerii noștri